الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعد از شستن به احتمال زیاد بوش میره، بعد از این که ده بیست ساعت شکرزده گذاشتین تو یخچال، حدود یه ربع نیمساعت بجوشون آخر کار چند قطره آبلیموی تازه (نه از این آبکاهها) اضافه کن، که اگه طعم ترشیدگی داشته باشه رو بگیره
بله همون لیمو خوبه، فقط انقدری بریز که طعمش به طعم آلبالو غالب نشه
آلبالوها رو هم میتونین بعنوان مربا استفاده کنین، که در اینصورت قبل از شکر زدن باید هستههاشو بگیرین، وگرنه حسابی آبشو بگیرین و بجای آلبالو خشکه استفاده کنین، البته آلبالوخشکهی شیرین