الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آب دوغ با نمک و نعنا بهش بده دخترم شش ماهگی چنین اتفاقی براش افتاد هرچی دارو مبدادم دکتر میبردم خوب نمیشد یک روز یه بسته پوشک تموم میکردم ده روز اسیر بودم یه پزشک دوست همسرم گفت دوغ بدید بهش اخرش با دوغ خوب شد 😑 یه دوغ خوری شده 😂🤐
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اون خوبه یا پودرش ؟راستی تا حالا شنیدی که نبات بسوزونی برا اسهال خوبه؟واقعیته؟
تو حالا همونیکه دکتر داده بهش بده ان شاالله ب زودی خوب بشه دارو گیاهی اسمش رو یادم نمیاد چی بود واسه اسهال خوب بود ک نبات رو آسیاب میکردن و مخلوط گیاه میکردن واسه اسهال خوب بود عطاری گیاهان دارویی داره ...نه نبات ک بسوزونیم نشنیدم