2777
2789
عنوان

اسهال شدید دختر۱سالو۹ماهم

93 بازدید | 15 پست

سلام تورو خدا راهنمایی کنین دخترم ۳روزه شدید اسهاله بیمارستان هم بردمش بهش سرم زدن.ولی تعقیر نکرده پدی لاکت بهش دادم ولی اصلا انگار ن انگار .شما بگین چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب دوغ با نمک و نعنا بهش بده دخترم شش ماهگی چنین اتفاقی براش افتاد هرچی دارو مبدادم دکتر میبردم خوب نمیشد یک روز یه بسته پوشک تموم میکردم ده روز اسیر بودم یه پزشک دوست همسرم گفت دوغ بدید بهش اخرش با دوغ خوب شد 😑 یه دوغ خوری شده 😂🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
یکی ازدوستام بچشوبرده بوددکترگفت نوشابه بانون سوخاری بده بندمیادکردن وبنداومددوس داری یه امتحان بکن

نوشابه واسه بچه ضرر نداره؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون خوبه یا پودرش ؟راستی تا حالا شنیدی که نبات بسوزونی برا اسهال خوبه؟واقعیته؟

تو حالا همونیکه دکتر داده بهش بده ان شاالله ب زودی خوب بشه    دارو گیاهی اسمش رو یادم نمیاد چی بود واسه اسهال خوب بود ک نبات رو آسیاب میکردن و مخلوط گیاه میکردن واسه اسهال خوب بود  عطاری گیاهان دارویی داره  ...نه نبات ک بسوزونیم نشنیدم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40