2777
2789

همین الان بنویسید که بزرگترین آرزوتون چیه 

دوستانی که ذکری مرتبط با اون آرزو بلدن بنویسن

مثلا اگه یه نفر بزرگترین آرزوش خونه خریدنه 

هرکسی ذکری بلده که زودتر به خونه میرسه  رو براش بنویسه 

یا اگه کسی بزرگترین آرزوش ازدواج کردن 

کسی اگه ذکری برای باز شدن بخت بلده براش بنویسه  

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بمیرم راحت بشم چیه این زندگی

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخام بگم چون امکان داره قضاوت بشم.آرزوم تو دلمه خدا کنه بهش برسم

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
بمیرم راحت بشم چیه این زندگی

بمیرم الهی

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

آرزوهام:

۲۲سالگی ازدواج اوکی شد

۲۷سالگی صاحب خونه شدم وعروس شدم

حالا آرزومممممممممم نی نیه برام دعا کنید

😃به خاطر بسپاریم همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است..آرام، بی صدا، همیشگی...(لعنت☄به دلِ سیاهِ شیطان🔥)...

بزرگترین ارزوم اینه خود به خود به حسابم پول بیاد ازاد باشم

برم تو طبیعت زیر انداز بندازم کتابای اشو بخونم مدیتیشن کنم  و نماز بخونم 

کلی چیزای خوشمزه درست کنم یه خونه ی نقلی ای که باب میل دلم باشه رنگارنگ با ملحفه های گل گلی فرش کرم رنگ و یه تاب کوچیک 

با کسایی باشم که دوسم دارن و دوسشون دارم و در خونم به روی همه باز باشه مهمون بگیرم حتی کسایی نمیشناسمون مسافرایی که از شهر دیگه اومدن

با یه حیوون کوچولو

و یه حوض آب

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲