2777
2789
عنوان

جاري

242 بازدید | 13 پست

من بچمو ميخوام بزارم مهدو برم سر كار و جاريم الان تيكه ميندازه و منظورش اينه كه بچه كوچيك چرا مهد ميزاري!! و اين در حاليه كه خودش از ١ سالگي بچشو گذاشت پيش مادر شوهرم و اخر هفته ها دوروز بدون بچش تو خونه مينشست.(شاغل نيست)يعني از هر فرصتي استفاده ميكرد بندازه سر مادر شوهرم..شايد سه روز نميديدن همو..من يك ساعت نميتونم از بچم دور بمونم الان شرايط طوريه كه بايد برم سر كار و بچم بايد مهد بره( بچه دومم) بهم بگيد توي جمع خونواده شوهرم تيكه انداخت چي جواب بدم كه بشينه و زر نزنه؟ خودش فك ميكنه مادر نمونه اي هست الان به من تيكه ميندازه پيش مادر سوهرم كه اونام حساس بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا مستقیم چیزی نگفته بی تفاوت باشید ولی اگر مستقیم و خطاب به شما گفت بگید سرت روی گردنت باشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بگو چقدر درگیر زندگی منی تووووو خوش به حالت که انقدرررر بیکاری

یا بگو خوبه حالا من هرشب بچمو میبینم نه مثل خودت چند روزم نمیدیدیش مهم نبود برات طفلی … کوچولو طعم مادر داشتن رو نفهمید

یا بگو باز خوبه من با اینکه شاغلم بچم مزاحمتی واسه کسی نداره بیچاره مادر جون سر … کوچولو خیلی اذیت شد

یا در نهایت بگو بچه بیا پایین سرمون درد گرفت 😂و با یه لبخند ملیح روتو کن اونور و کس دیگه ای رو مخاطب قرار بده و حرفو عوض کن که من خودم این مورد آخرو بیشتر میپسندم😂

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
تو همه كار من دخالت ميكنه و پيش مادر شوهرم منو بد ميكنه ذهنيت بد ايجاد ميكنه

ولی اگه انقد پروئه مستقیم بگو اگه نظر خواستم خودم میپرسم لازم نیست شما دخالت کنی تو تصمیمام 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
اي ول تو چقدر خوب بلدي كاش منم مثل تو همون احظه به ذهنم برسه چي بگم😃👏🏼👏🏼👏🏼خوش به حالت 

خب منم که نمیگم هیچوقت بعدش میام خونه میگم کاش اینو گفته بودم کاش اینو گفته بودم 😂😂😂

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
خب منم که نمیگم هیچوقت بعدش میام خونه میگم کاش اینو گفته بودم کاش اینو گفته بودم 😂😂😂

من هم اونجا لال ميشم ميام خونه مثل همين اكشب نميخوابم ميتركم از هرس كه چرا جواب ندادم و الان هنوز خوابم نبرده😩😔 اين اخلاقم. رو اصلا خوشم نمياد و تا بوده همين بوده