2777
2789

گزگز دستو پا داشتم صبحا پا میشم انگار رباطم باید چنددیقه راه برم تاپام از این حالت دربیاد

ام ار ای دادم خل شدم از اون موقع انگشتای پام اینجورشدن میگفتم ام اس گرفتم 

حالا گیر دادم میگم ام ارای گردن نگرفتن ازم نکنه ام اسه

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار عصب و عضله

دیگه بالاتر از ام ار ای ک نیست میگم مغز کمر دادم ولی گردن نگرفتن نکنه تو گردنم چیزی باشه

ام اس جیا برای یک بار شده از این بیماری ها صحبت نکنید شبمونو خراب نکنید 

خخخخ اره بخدا خلم خل ببین ی تاپیک باحالی میزنم زندگی بخودم کوفت کردم

عمرت میگذره ها فکر این بیماری ها نباش

بخدا  انگشتای پام رو مخمه شوهرمم میگه کم بهشون فک کن دکترم گفتم همینو گفت واقعا ک من ی روانیم ک ازاد گذاشتنم تو جامعه

نوار عصب ربطي ب ام ار اي نداره  من فكر ميكنم از اعصاب باشه  بريد دكتز مغز واعصاب

نوار مغز چندسال پیش دادم ولی این مدته بشدت استرسی بودم الان ک همچنان ادامه داره روحیه هیچیو ندارم اسم چیزی بیارم شوهرم کلمو میکنه میگه بشین سر جات اینهمه رفتی دکتر چیزت نبود باید حتما بهت بگن ی مشکلی داری بشینی سرجات

فک کن گردنم درد میکنه کمر تمام اعضای بدنم البته پریودم هستم نمیدونم شاید یکمم ب اون ربط داشته باشه اووووف

هر تاپیکی میرم همش درمورد بیماریه

بخدا من ک تصمیمم گرفتم گوشی دستم نگیرم من واقعا ب این نتیجه رسیدم بیمار پندارم چندزوز پیش یکی درمورد دیسک گردن گفتدیگه من از اون موقع گیر دادم ب گردنم فک میکنم ب نخاعم فشار میاره انگشتام اینجور میشن