2777
2789
عنوان

پایان نامه ارشد

2372 بازدید | 39 پست

ترم دوم تازه امتحانا تمام شده 

الان چطور اقدام کنم برای پایان نامه ،از کجا شروع کنم؟

بعضی بچه ها گفتن فلان استاد گفته آدرس بهتون میدم صفر تا صد پایان نامه رو براتون انجام میده و راهنماییتون می‌کنه برای دفاع،شما فقط ارائه آخر رو میدی

من سرکلاس نبودم و سردرگم هستم که چه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من از اواخر ترم یک داشتم تحقیق میکردم رو موضوعم. چه دانشگاه عجیبی دارین

نمیدونم والا،همه میخوان آماده بگیرن

میگن از پسش برنمیای،پول بده خودتو خلاص کن 

ارشد آزاد هستیم 

همه شاغل و سن  بالا

دلم میخواد ارشد بخونم از همین میترسم 🥲🥲

بابا اینقدر راحته ارشد اصلا نمیشه با کارشناسی مقایسه کنی اینقدر درسها راحته،

پایان نامه هم همه میگن پول میدن آماده میگیرن

وای. خدا بدادت برسه .استاد ماهم اینطوری بود. برای پروپوزال ۳۵۰ گرفت البته خودم نوشتما الکی گفت کار داره باید بدم یکی برات اصلاح کنه. بعد دیدم سه ونیم سطر اضافه کرده بعد که پایان نامه رو تحویل دادم زنگ زد سه ونیم خواست گفت مورد داره گفتم بگین خودم می‌نویسم گفت بلد بودی می نوشتی گفتم شما استاد راهنمایی وظیفه ات بگی گفت پول ندی میندازمت گفتم اگه میتونی اینکار بکن خدا خواست استاد داور فامیل یکی از بچه ها بود قضیه رو گفتیم بهش با اون یکی داور حرف زد نمره کامل دادن استاد مات و مبهوت ماند. حروم لقمه 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن
مدیریت فناوری اطلاعات 

استادی ک ادرس کسی رو میده

خب با طرف همکاری دارن

مثلا دانشجو میفرسته، یه درصدی از طرف برا خودش میگیره.

مثلا ۱۵ تومن پروژه میشه، ۳،۴ تومن میده استاد.

چون خودمم با خیلی از اساتید کار میکنم.

شما هنوز وقت داری، تازه ترم ۳ سمینار داری و پرپوزال

ترم ۴ پروژه یا همون پایان نامه

هدفتو اول از ارشد گرفتن مشخص کن. من همینطوری الکی رفتم نفر اولم شدم ولی بجز استرس هیچی برام نداشت.

یعنی انقد سخته ؟؟ هدفم شاغل شدنه با مدرکش

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
آهان آزاد الکیه. سخت نگیر. استاد راهنماتو اول انتخاب کن بعد خودش بهت میگه

خوب بدون موضوع برم سراغ استاد راهنما؟!!

من دو ترمه همه نمراتم بالاست،ترم پیش معدلم ۱۹ شد

این ترم ۲۰ میشم

یعنی انقد سخته ؟؟ هدفم شاغل شدنه با مدرکش

اگه شغلی باشه با همون کارشناسی گیرت میاد. الکی وقتتو هدر نده با ارشد. من دانشگاه دولتی بودم واقعا جیگرم خون شد سر پایان نامه. ورودی ۱۲ نفر بودیم همون ترم یک همه مشروط شدن انصراف دادن شدیم ۳ نفر. ولی آزاد پول میگیرن ولی سختی نمیکشی

بنفشه🍃

وای. خدا بدادت برسه .استاد ماهم اینطوری بود. برای پروپوزال ۳۵۰ گرفت البته خودم نوشتما الکی گفت کار د ...

والا بچه ها میگن قیمت ۱۰ تومن گفتن 

بابا بیخیال پول 

بهتر اعصاب خوردیه 

من حوصله استرس ندارم هی ایراد بگیرن