2777
2789
عنوان

بچه ها به دلگرمی احتیاج دارم

95 بازدید | 15 پست

خونمونو فروختیم و متوجه شدیم خریدار هنوز خونشو نفروخته مابقی پولمونو بده مام رفتیم از یه جا دیگ خونه خریدیم تاریخی ک قرار خریدار بهمون پول بده رو گفتیم اصلا داغونم استرس دارم نمیخوام اون خونه رو از دست بدم حالم خوب نیست همش دارم خود خوری میکنم بیستو پنجم باید اوکی بشه چیزی تا تاریخ نمونده 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه بشه که عالیه و حتما خیر و صلاح و قسمتتون هست این خونه .  اما اگرم نشه که نگرانی ندار ...

شما که بارداری برامون دعا کن اینجوری  خدا زودتر صدامو میشنوه♥️🌹

شما که بارداری برامون دعا کن اینجوری  خدا زودتر صدامو میشنوه♥️🌹

خیالت راحت 

چند وقت پیش خانواده ی همسرم مشکل مشابه شما رو داشتن و همه از جمله همسرم پریشون . 

گفتم بندازید دامن خدا خیالتون راحت . اینم تموم میشه می‌ره یک ماه هم از روش میگذره . 

دقیقا همونطور شد . همشونم به آرامش خاطر رسیدن ‌‌ .

إن شاالله شما هم میای تاپیک خدایا شکرت رو میزنی 🌿💕🙂

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
دلگریمی بدم؟! دلگرمی من خاکستریه! ممکنه خونه از دستت بره ولی نگران نباش به هر حال مال دنیا هست دیگ ...

بخدا بخاطر مال و این حرفا نیست ما با هزار زحمت و هزار بدبختی به دست اوردیم اصلااااا اسون نبوده بابای پولدار و خانواده پولدار نداشتیم عرق ریختیم سختی کشیدیم تا به اینجا برسیم الانم با طناب یکی که تکلیفش مشخص نبوده نمیخوام برم تو چاه بخاطر زحماتی که کشیدم فقط خدا خودش میدونه اگر میدونستم قراره تازه خونه بفروشه میگفتم باشه خونه واسه تو هر وقت فروختی بیا معامله کنیم از بدقولی بدم میاد نمیخوام بدقول بشیم نمیخوام سرزنش بشم که اگر نداشتی پس چرا مارم انداختی تو چاه از اینا متنفرم

خیالت راحت  چند وقت پیش خانواده ی همسرم مشکل مشابه شما رو داشتن و همه از جمله همسرم پریشون .&n ...

خدا از دهنت بشنوه ان شالله همیشه سلامت باشی منم میسپارم به خدا سعی میکنم دیگه بهش فکر نکنم سخته اما سعی میکنم ممنونم♥️♥️♥️

ببین من مطمینم هرچی خیر پیش میاد شک نکن اگر شد ک مراد دلته اگرخدای نکرده نشد باور کن ی خیر بزرگ توشه ...

مرسی از این همه امیدی ک دادی ازت ممنونم خیلی احتیاج داشتم🌹🌹🌹🌹♥️

خیالت راحت  چند وقت پیش خانواده ی همسرم مشکل مشابه شما رو داشتن و همه از جمله همسرم پریشون .&n ...

سلام خوبین خواستم بگم مشکلم حل شد خونه خریدار ما فروش رفت یادته گفتی میای تاپیک میزنی خدایا شکرت واقعا اینجوری شد ممنونم ازت♥️♥️♥️

سلام خوبین خواستم بگم مشکلم حل شد خونه خریدار ما فروش رفت یادته گفتی میای تاپیک میزنی خدایا شکرت واق ...

خدا رو شکر 🤩

خیلی خوشحال شدم 

چقد کار خوبی کردی بهم اطلاع دادی . 

إن شاالله همیشه خوش خبر باشی 

برای برادر من هم دعا کن یه شغل خوب براش فراهم بشه 💕💓🌿

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️