2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32767 بازدید | 574 پست
چشم عزیزم حتمااا فقط لطف کنین اسمتونو بگین به نیتتون فاتحه بفرستم     خیلییی ممنونم از لط ...

الهی خیر ببینی عزیزم لطفا واسه منو دوستام دعا کن سمیه زهرا کلثوم الهی حاجت روا شی، شمام اگه دوست داشتی اسمتو بگو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه اسمتونو بگین که یادداشت کنم

سلام عزیزم اسم منم زهراست میشه واسم دعا کنی این که امام حسین حاجتمو بده و کنکورم رتبم خوب بشه

میشه برام دعا کنید به حاجتم برسم و آبروم حفظ بشه حتی یه صلوات.ممنون.
دیگه همین دیگه مشکلمون حل شد 😅 ابروی بابام که تو شهر رفته بود به لطف ایشون برگشت 

میشه اسم کوچک شهید مغفوری رو بگید؟

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  
شما میشناسینشون؟ 😍 میشه اگه اسم کتابارو میدونین بهم بگین من از قبل خیلی تعریف حاجت دادنشون رو میشن ...

مزارشون کنار مزار حاج قاسم هستش.بله کرمانی ها خیلی بهشون اعتقاد دارن

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
میشه اسم کوچک شهید مغفوری رو بگید؟

عبدالمهدی

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
عبدالمهدی مغفوری

سلام عزیزم خوبی ببخشید نمی‌دونم شما رفتین سر مزارشون یا نه ولی من یه مشکل بزرگی دارم چند سال پدر بچه هام نبود الان ک اومده هزارتا سنگ‌جلو پامونه میشه لطف کنید زحمت بکشید سر مزار ایشون ک رفتین به اسم من دعا بخونین و شماره حساب لطف کنید من پول واریز کنم به نیست من یه چیزی بهترین خواهش میکنم اگه مقدوره جواب منو بدین ممنون

سلام عزیزم خوبی ببخشید نمی‌دونم شما رفتین سر مزارشون یا نه ولی من یه مشکل بزرگی دارم چند سال پدر بچه ...

سلام عزیزم من عصری رفتم سر مزارشون تا جایی که تونستم دوستان اینجا رو دعا کردم ولی خب اینقدر شلوغ بود نتونستم دونه دونه یادشون کنم متاسفانه 

خودتون سعی کنید که بهشون متوسل بشین و توی شهر خودتون به نیتشون خیرات بدین شهدا زنده هستند مطمئن باشین که صداتون رو میشنون و کمکتون میکنن   

انشالله خدا گره از مشکلااتتون باز کنه و هرچی ازش میخواین رو بهتون بده  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
سلام عزیزم من عصری رفتم سر مزارشون تا جایی که تونستم دوستان اینجا رو دعا کردم ولی خب اینقدر شلوغ بود ...

ممنون عزیزم میشه اگه احیانا خودتون رفتین یا کسی رفت به نیست زهرا چندتا صلوات بفرسته ممنون

ممنون عزیزم میشه اگه احیانا خودتون رفتین یا کسی رفت به نیست زهرا چندتا صلوات بفرسته ممنون

چشم اگه یکبار دیگه رفتم به یادتون هستم  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...