2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32773 بازدید | 574 پست
تورو خدا اگه رفتی سر مزارش ازش بخواه خدا مشکل منو حل کنه هرچقد دعا کردم نشد

باشه عزیزم انشالله خدا به ابروی این شهید گره از مشکلاتتون باز کنه  

خودتونم متوسل بشین بهشون و تا حد توانتون چیزی نذرشون کنین صداودعاهای از ته دل خودتون بهتر به گوششون میرسه تا دعای من براتون

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

سلام عزیزم....شایو واقعا خدا حکمتی داشت ک من بیام تاپیکتون واقعا الان یه مشکلی برام پیش اومده،قبلا درباره شهید مغفوری شنیده بودم امروز منم دعا کردم اگ حاجتمو بده براش نذری ک گفتما انجام بدم...توراخدا رفتی سر مزارش منا هم از یاد نبر بگو مشکل مریم حل کن پیش خدا خیلی عزت و اعتبار داری...ممنون دوست گلم

کاربری جدیدمه ،از سال ۹۴ عضو و معتاد سایت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم....شایو واقعا خدا حکمتی داشت ک من بیام تاپیکتون واقعا الان یه مشکلی برام پیش اومده،قبلا د ...

چشم عزیزم رفتم حتما دعاتون میکنم   

شاید خود شهید دعوتتون کردن تو این تاپیک که انشالله کمکتون کننن خیلی خوب کردین نذرشون کردین انشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بهترینشو بده  

عزیزم من رفتم براتون دعا میکنم اگه لیاقت داشته باشم     ولی بهترین کاری که میتونین بکنین ...

بله دیشب که تاپیک شما را دیدم به ایشون متوسل شدم ولی دوست داشتم که اگر زحمتی نیست وقتی رفتید سر مزارشون از طرف من هم برای حاجت رواییم فاتحه ای بخونید و هدیه بدید به این شهید بزرگوار 

بله دیشب که تاپیک شما را دیدم به ایشون متوسل شدم ولی دوست داشتم که اگر زحمتی نیست وقتی رفتید سر مزار ...

چشم حتما

عزیزم میشه لطفا وقتی رفتی سر مزار این شهید بزرگوار برای من دعا کنید بابای پسرم برگرده و عاشق من و پس ...

چشم عزیزم انشالله خوشبحت باشین  

عزیزدلمی انیتا جونم  ان شاالله به واسطه این عزیز خدا بهمون نگاه کنه و دل هممون شاد بشه

قربونت برم

الهی امین

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم