2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32778 بازدید | 574 پست
عزیزم اگه رفتی برا من هم دعا کن بگو مادر فاطمه راشفا بده و اینکه کمک کن از این تنهایی بی کسی دربیام ...

چشم عزیزم انشالله خودتون و خانوادتون سالم و شاد باشین  

خودتونم متوسل بشید هرچی میتونین نذرشون کنین صدا و دعاهای خودتونو بشنون بهتر حاجتتونو میدن

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
ممنون که امشب حالمون رو خوب کردید و ما را با یکی دیگه از فرشته های خدا آشنا کردید

کاری نکردم عزیزم انشالله به ابروی این شهید گرفتاری ها و دعاهای همه افراد این تاپیک حل بشه    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابی خریدم ازش دیروز با تاپیک شما باهاش آشنا شدم بعد رفتم درباره ش سرچ کردم یه کتابی ک دخترش نوش ...

عههه چه خوب  

کاش به منم معرفی کنین اسم کتابایی رو که خریدین چون منم زیاد ایشونو نمیشناسم و زندگینامه اشونو نخوندم فقط از مردم اینجا خیلی شنیدم که حاجت میدن وقتی مامانم گفتن که برای خودمونم معجزه کردن دیگه گفتم بیام به بقیه هم معرفی شون کنم

نه عزیزم شما که پست گذاشتی رفتم توی نت تحقیق کردم

خب خداروشکر باعث شدم با شهید شهرماهم اشنا بشین   

سلام عزیزم ، میشه اگر این هفته رفتین برا کنکور من که پنج شنبس دعا کنید ؟🙂🙂 ممنونم اسمم نیایشه

باشه عزیزم انشالله بهترین رشته رو تو بهترین دانشگاه قبول بشی  

منم کرمانی ام ، هم محلی حاج قاسم ، عاشق شهدا هستم  آوازه شهید مغفوری را شنیدم . وقتی بریم کرما ...

چقدر خوب تاحالا سر مزار شهید مغفوری هم رفتین؟  

من نذر میکنم مثلا یه دوره کامل قرآن بخونم. یا نذر میکنم فلان سوره حفط کنم به نیت شهبد

اتفاقا منم میخوام همین نذرو کنم انشالله شهید به دل منم نگاه کنن  

خب خداروشکر باعث شدم با شهید شهرماهم اشنا بشین    

عزیزم اسمم معصومه ست.

میشه دعا کنی دوشنبه مشکل کاری همسرم حل بشه و شرایط اقتصادیمون رو به بهبود بزاره و پولی که از دستمون رفته،برگرده بهمون تا بتونیم برا عید غدیر جشن بزرگی بگیریم؟اگه شد یه فاتحه هم از طرف من بخون.

ممنونم، منم برای حاجت شما، صد صلوات هدیه میکنم به شهید مغفوری.

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

عزیزم اسمم معصومه ست. میشه دعا کنی دوشنبه مشکل کاری همسرم حل بشه و شرایط اقتصادیمون رو به بهبود بزا ...

چشم عزیزم حتما انشالله به واسطه این شهید برکت و روزی وارد زندگی و کارتون بشه  

ممنونم از لطفتون   

خودتونم متوسل بشین به شهید ازشون بخواین اگه مشکلتون حل شد عید غدیر درحد توانتون چیزی به نیتشون خیرات کنین  

چشم عزیزم حتما انشالله به واسطه این شهید برکت و روزی وارد زندگی و کارتون بشه     ممنونم ا ...

من هرسال برای بچه هام روز عید غدیر جشن میگیرم،اسمشو میزارم جشن تولد یا جشن بزرگ شدن،امسال که پسرم ۸سالشه،جشن شکرگزاری اینکه شیعه هستیم اسمشو گذاشتیم😉😁

ولی امسال نمیتونم مثل سالهای گذشته،پروپیمون بگیرم،شاید حتی نتونم بگیرم.

ولی نیت میکنم اگه پولی که از دستم رفته برگشت،امسال ثواب جشن غدیرمون برای شهید مغفوری باشه.

ممنون بخاطر پیشنهادت❤❤❤

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

من هرسال برای بچه هام روز عید غدیر جشن میگیرم،اسمشو میزارم جشن تولد یا جشن بزرگ شدن،امسال که پسرم ۸س ...

چقدر جالب من تاحالا همچین جشنیو نشنیده بودم  

انشالله پولتون برمیگرده و مفصل تر از هرسال برگزارش میکنین  

چقدر جالب من تاحالا همچین جشنیو نشنیده بودم     انشالله پولتون برمیگرده و مفصل تر از هرسا ...

آره دیگه، از خودمون درآوردیم جشنه رو😂😂

مناسبتش عید غدیره ولی چون میخوام برای بچه هام خاطره انگیز باشه،به اونها ربطش میدم.

برا پسر کوچیکم که ۳سالشه،میگیم جشن تولدته.ولی برا بزرگه هرسال یه اسمی درمیاریم از خودمون😁امسال جشن شکرگذاری😂😂

ممنونم عزیزم، به دعای شما ان‌شاءالله❤

آره دیگه، از خودمون درآوردیم جشنه رو😂😂 مناسبتش عید غدیره ولی چون میخوام برای بچه هام خاطره انگیز ...

چه مادر خوش ذوقی    

چرا عزیزم تو تو هفته میرم چون خودمم یه حاجتی دارم که فقط معجزه میتونه حلش کنه😢

تورو خدا اگه رفتی سر مزارش ازش بخواه خدا مشکل منو حل کنه هرچقد دعا کردم نشد

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین