2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32767 بازدید | 574 پست
چرا عزیزم تو تو هفته میرم چون خودمم یه حاجتی دارم که فقط معجزه میتونه حلش کنه😢

عزیزم اگه رفتی برا من هم دعا کن بگو مادر فاطمه راشفا بده و اینکه کمک کن از این تنهایی بی کسی دربیام و به داد بچه هام برس اینا بهش بگو یادت نره گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شهید معرکه هست. منم خیلی ازش معجزه دیدم.

میشه بگید چه نذری کردین

هرچند وقتی مناجات رو از ته دل بگی  یعنی ایمان و این خیلی خوبه و همه ی اذکار پیش خداوند مقدسن  اما شاید ندر یا ذکری باشه که ما ازش غافل شده باشیم و دوباره شروع کنیم به انجامش و ثواب ببریم

قبول باشه😍 چشم حتما عزیزم به یادتون هستم 😘

کتابی خریدم ازش دیروز

با تاپیک شما باهاش آشنا شدم

بعد رفتم درباره ش سرچ کردم

یه کتابی ک دخترش نوشته بود هم خریدم اینترنتی

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

عزیزم تعریف کردم اگه دوست داشتی بخون

عزیزم میشه اسم کوچیکشونم بگی لطفا.ممنون

خدایا حال دلم‌را تکانی بده، هم میبینی،هم میدانی،هم میتوانی💚من ایمان دارم به اتفاقات عالی درراه مانده، معجزه ای درراه است.
@دلبر555     @fatti900     عزیزای دلم اینجا کاربرا گفتن این شهید عزیزمون که ...

خدا خیرت بده آنیتا مهربون من خیلی گلی منم نذر کردم انشالله حاجت روا بشیم 😍😍😍😍😍

مرسی از حرفای خوبت😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
باشه فدات من برات دعا میکنم ولی خودت هم به شهید نوید صفری متوسل شود بزن گوگل میاره بالا براش چله زیا ...

ممنونم عزیزم

باشه حتما

خدا خیرت بده

خیلی ممنونم

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
خدا خیرت بده آنیتا مهربون من خیلی گلی منم نذر کردم انشالله حاجت روا بشیم 😍😍😍😍😍 مرسی از حرفای خ ...

قربونت برم

الهی به حق پاکی شهید حاجت روا میشی

عزیزدلمی

❤️💋❤️💋❤️❤️

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم