2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32773 بازدید | 574 پست
انشالله خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی بده     من اگه رفتم سر مزارشون حتما دعاتون میکنم ...

چشم عزيزم حتما 

ممنونم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااا؟     شهید ماهانی و یوسف الهی هم تو همون گلزار شهدای کرمانن ؟

بله شهید ماهانی و شهید یوسف الهی عارف بزرگ بودن

حاج قاسم ارادت زیادی به شهید ماهانی داشتن همچنین شهید یوسف الهی حتی قبل شهادت وصیت کرده بودن کنار شهید عارف علی ماهانی دفنشون کنن.

اگر سیمون به این شهدا وصل شد برای منم دعا کنید...

قرونت برم من حتمااااا دعات میکنم اگه لیاقت داشته باشم     اینقدرم استرس و نگرانی نداشته ب ...

فدای محبتت عزیزدلم

الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده

الهی هیچوقت تو زندگی به مشکل برنخوری اینو از ته دلم برات دعا کردم

خیلی ممنونم ازت

دوستای گل نی نی سایتی لطفا برای سلامتی دخترم دعا کنید،اسمش معصومه ست،ممنونم
سلام عزیزم  خوش به سعادت پدر و مادرتون💚🌱 التماس دعا عزیز منم یه حاجت محااااال دارم از ...

چشم عزیزم اگه رفتم سر مزارشون حتما دعاتون میکنم  

خودمم یه حاجت محاال دارم که مدت زیادی ازش باقی نمونده میخوام برم متوسل شم بهشون که خدا به ابروی ایشون حاجتمو بهم بدن  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...
بله شهید ماهانی و شهید یوسف الهی عارف بزرگ بودن حاج قاسم ارادت زیادی به شهید ماهانی داشتن همچنین شه ...

ممنونم از اینکه معرفی شون کردین   

اگه لیاقت داشتم سر مزارشون رفتم برای شماهم دعا میکنم انشالله به هرچی که میخواهید برسین  

میخوای بری اونجا؟؟؟ میشه برام دعا کنی؟؟؟ برا ازدواجم... برا شغلم

اگه لیاقت داشتم رفتم حتما دعاتون میکنم انشالله با لایق ترین مرد ازدواج کنین و بهترین شغل رو پیدا کنید  

فدای محبتت عزیزدلم الهی هر چی از خدا میخوای بهت بده الهی هیچوقت تو زندگی به مشکل برنخوری اینو از ت ...

ممنونم از دعای خوبت      

اگه لیاقت داشتم رفتم حتما دعاتون میکنم انشالله با لایق ترین مرد ازدواج کنین و بهترین شغل رو پیدا کنی ...

ممنونم عزیزم امشب قبل تاپیکتو ببینم اینقدر گریه کردم چشام میسوزه 

خیلی داره سخت میگذره بهم این روزا ...

مامانم مریضه خیلی درد داره ... دلم میخواد یه شغل خوب داشته باشم بتونم با جیب پر ببرمش بهترین دکترها...

اسی اگه رفتی سلام منو بهشون برسونین و بگین برای برادرم سید محمد هاشمی  از شون حاجت میخوام .خواه ...

چشم عزیزم اگر سعادت داشتم رفتم حتما دعاتون میکنم انشالله به حاجتتون برسین  

ممنونم عزیزم امشب قبل تاپیکتو ببینم اینقدر گریه کردم چشام میسوزه  خیلی داره سخت میگذره بهم این ...

دیدن این تاپیکو به فاال نیک بگیرین و به این شهید متوسل بشین انشالله که خدا به خودتون و خانوادتون سلامتی و دل خوش بده