2777
2789
عنوان

🤯🤯بیایین معجـــزه شهید شهرمونو براتون تعریف کنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 32755 بازدید | 574 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا هرچی نامه میزدن و چندبارم رفتن تهران شاید جوابی بگیرن هیچکس جواب نمیداد

مامانم از چند نفر شنیده بود که یه شهید کرمان هست خیلیییییی حاجت میده تصمیم گرفتن دوتایی با بابام برن سر مزارش میگفت رفتیم اونجا و نذر کردیم که ابرومونو حفظ کنه و از این وضعیت خارج بشیم 

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

بعد از یکی دوروز یه نفر زنگ میزنه به بابام میگه من از تهران اومدم از وزارت کار برامون نامه تایید صلاحیت شما رو زدن😳

بابای منم میگه چجوری و اصلا برای چی من رد شده بودم و اینا میگه من خبر ندارم فقط یه نفر این نامه رو داده به من گفته برسونم به دست شما

بابای منم میگه خیلی خب کجا بیام بگیرم ازتون میگه من سر مزار شهید مغفوری منتظرتونم🤯😳

ظاهراا برای هیچکدوم از اونایی که نامه میزدن و تهران رفتن این نامه نیومده بود و از بین اونا فقط بابای من تایید شده بود

شهید مغفوری تو گلزار شهدای کرمان هستن و من از مامانم شنیدم که خییلیییی زیاد حاجت میدن و از همه ی شهرا میان سر مزارشون و خیلی شلوغه اونجا

بعد بابام اینا میرن ازون نامه چندتا کپی میگیرن و میدن به اون فامیلامون که پشت سرش حرف زدن میگن که من کاری نکرده بودم و الان تایید شدم و... اونام دیگه شروع میکنن به عذر خواهی و... 

بعد یه مدتم بابام بنر تبلیغاتی نصب میکنن تو شهر که مردم بفهمن که تایید شده و حرف و حدیثا بخوابه ولی بعدش انصراف میده و دیگه شرکت نمیکنه تو شورای شهر

این ک تعریف کردی واقعی بود هداییش؟قسمت دادم منم مشکلم تقریبا مث شماس

اره به خدا من اون موقعا بچه بودم خیلی یادم نیست. ولی یه مشکل بزرگی دارم مامانم گفت میبرمت سر مزار شهید مغفوری من خیلی بهش اعتقاد دارم و برای ما معجزه کرده بعدش اینارو برام  تعریف کرد

خب

دیگه همین دیگه مشکلمون حل شد 😅

ابروی بابام که تو شهر رفته بود به لطف ایشون برگشت