2777
2789
عنوان

اشتراکاتتون با همسرتون چیه

221 بازدید | 13 پست
عنوان
1 بازدید| 0 پست

سلام ....

این تاپیک رو زدم تا ازتون بپرسم حرف مشترکتون با همسرتون چیه 

راجب علایق مشترکتون حرف می‌زنید  با هم دردو دل میکنید 

در طول شبانه روز راجب چه چیزایی حرف می‌زنید 

می‌پرسید چرا مگه به تو ربطی داره ؟؟

راستش من مشکلم نامزدم دوماهه عقدیم جز هفته شب چند شب با هم نمی‌خواهیم اوقاتی که چت میکنیم یا محتوای چتمون جنسیه یا داره قربون صدقه میره .....

حس میکنم انتخابم اشتباه بود ....

آیا زمان میبره و درست میشه ؟؟؟

میتونیم کنار بیایم ؟؟؟

اینم بگم اوقاتی که با هم میخوابیم جز معاشقه و حرف زدن و قربون صدقه ساکتیم 

ازدواج سنتیه پسر داییمه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اونا هم یه جز بزرگ از رابطع هستن دیگه

و بنظرم خوبه که داریدشون

اگه حس بدی بهت میتونه خب میتونی راجب همه چی باهاش صحبت کنی ، راجب ایندتون، خونه، اینکه دوست دارید چیکارا کنید یا کجاها برید، راجب کلاسی اگه میری یا هرچیزی

قشنگی رابطه به همینه که تو یه ادمی رو داری که میتونی راجب هز چیزی باهاش صحبت کنی

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا هم یه جز بزرگ از رابطع هستن دیگه و بنظرم خوبه که داریدشون اگه حس بدی بهت میتونه خب میتونی راج ...

نمیدونم یکم ساکته منم ساکتم شاید زمان بگذره ارتباطمون بهتر بشه

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

خب تازه اوایل ازدواجتونه طبیعیه ،کم کم که پیش میرید نقاط و حرفای مشترک و عیر مشترک خودشون رو نشون میدن   اما از همین دوران عادت کنید که خیلی باهم حرف بزنید ۹۰ درصد مسائل و مشکلات با صحبت کردن حل میشه ولی اگر از الان عادت نکنید در اینده اذیت میشید

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

درباره همه چی،انقدر حرف میزنیم جفتمون کف میکنیم بعضی وقتا تو دلم میگم کاش حرف نزنه منم چیزی نگم تو سکوت خونه آرامش داشته باشیم. شاید هنوز اونقدر با هم آشنا نشدین همدیگه رو نشناختین که حرف خاصی ندارین سعی کنید بیشتر با هم وقت بگذرونید 

خب تازه اوایل ازدواجتونه طبیعیه ،کم کم که پیش میرید نقاط و حرفای مشترک و عیر مشترک خودشون رو نشون می ...

درسته منم از همین میترسم 

درباره همه چی،انقدر حرف میزنیم جفتمون کف میکنیم بعضی وقتا تو دلم میگم کاش حرف نزنه منم چیزی نگم تو س ...

کاش یخ مام زودتر آب بشه 

کاش یخ مام زودتر آب بشه 

نگران نباش فکر نکن مشکل و ایرادی وجود داره کلا اوایل رابطه همینطوریه حالا شما سنتی ازدواج کردین الان برات سواله که چرا حرفی ندارین،ما هم که دوست بودیم تا ۵_۶ ماه من حرفی نداشتم همش شوهرم سعی میکرد رابطه رو حفظ کنه حرف بزنه هیجان بده آخر اشکش درومد گفت چرا انقدر یخی؟واقعا هم کم حرف و خجالتی بودم کم‌کم یخم آب شد اگر شوهرم مثل خودم درون‌گرا و تودار و سرد بود همون ماه اول دوستی جدا می‌شدیم همه چی تموم میشد،به خودتون زمان بده نگران هیچی نباش ولی سعی کن به حرف نزدن عادت نکنید 

نگران نباش فکر نکن مشکل و ایرادی وجود داره کلا اوایل رابطه همینطوریه حالا شما سنتی ازدواج کردین الان ...

ممنون امیدوارم زمان درستش کنه