2777
2789
عنوان

زوده برای بارداری

184 بازدید | 14 پست

مادر شوهرم گیر داده ما بچه میخواییم /: تازه دوماه هم نشد رفتیم سر خونه زندگی ،تخمدان پلی کیستیک هم دارم بهم استرس میده😱😱😨😨😨

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه میخواد خودش بدنیا بیاره 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

سفت سخت وایسین و بگین الان زوده ما بچه نمیخواهیم 

ولی درمان و اصلاح سبک و سالم خواری  رو حتما شروع کن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سفت سخت وایسین و بگین الان زوده ما بچه نمیخواهیم  ولی درمان و اصلاح سبک و سالم خواری  رو ...

چجوری اصلاح سبک کنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چجوری اصلاح سبک کنم

اصلاح سبک زندگی 

مثلا دوری از استرس ، خواندن کتاب یا جملات انگیزشی ، ورزش سبک ، پیاده روی ، سحر خیزی و خواب کافی، رژیم غذایی در صورت اضافه وزن ، کنار گذاشتن قند و‌شکر و چربی و فست فود تا جای ممکن و….

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

توکل کن به خدا. یکی داریم همین مشکلات رو داره. دکترا گفتن باردار نمیشه با قرص شاید. سنشم بالاتر بود. ولی با شش ماه اقدام بدون هیچ دارویی پریودش تنظیم شد و باردار شد. فقط از خدا خواست