آیا راضی هستین ؟ اگه زمان به عقب برگرده با مهریه معیین شده مخالفت میکنید ؟ خیلی از این و اون شنیدم که مهریه زیاد ضامن خوشبختی نمیشه . حتی،شوهرت میتونه اینقد اذیتت کنه که مهرتو ببخشی و بری ، نظرتون چیه ؟؟؟؟؟؟
خیلیم دلش بخواد پدرشوهرت! دوستم 1380شاخه گل رز با 500سکه 3دونگ خونه پسر 1دونگ از خون ...
یا رسمشونه یا پسره مجبورشون کرده وگرنه دلیلی نداره از خونه ت بزنی به اسم عروس من خودم داداش دارم پسر دارم همچین مهریه ای بشنوم مراسم رو میریزم به هم واقعا
راستش نه بعضی وقتا که از زندگیم سیر میشم میگم گور بابای هر چی پوله حیف عمر و جوونی که تلف بشه دور و بریام سکه زیاد داشتن و چیزی به نامشون بوده اما خوشبخت نبودن . برعکس شوهرم ترس از دست دادنمو داره خیلی وابسته اس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه زرنگه از اوناست ک اموالش رو ب نام مادر خواهرش میزنه ک مهریه نده.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم