2777
2789
عنوان

مهریه تون چقدره ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 105 پست
خیلیم دلش بخواد پدرشوهرت!  دوستم 1380شاخه گل رز با 500سکه  3دونگ خونه پسر 1دونگ از خون ...

یا رسمشونه یا پسره مجبورشون کرده وگرنه دلیلی نداره از خونه ت بزنی به اسم عروس من خودم داداش دارم پسر دارم همچین مهریه ای بشنوم مراسم رو میریزم به هم واقعا

بابت این مهریه شده بعضی جاها تو زندگی بترسی!؟

راستش  نه  بعضی وقتا که از زندگیم سیر میشم میگم گور بابای هر چی پوله حیف عمر و جوونی که تلف بشه  دور و بریام سکه زیاد داشتن و چیزی به نامشون بوده اما خوشبخت نبودن . برعکس شوهرم ترس از دست دادنمو داره خیلی وابسته اس 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دل و جرات داشتن اینقد مهریه قبول کردن! ولی خب مطالبه کردنش هم مهمه ها تا نسل های بعدت هم از ش ...

ما خیلی همو دوس داریم و میدونستیم تا آخرش با همیم 

خداروشکر وضع مالیش خیلی خوبه

و به جدایی اصلا فکر نمیکنیم 

امیدوارم بقیه هم زندگیشون بر پایه عشق واقعی باشه

پدرمم شرطش همین بود، اونا هم چیزی نگفتن و قبول کردن 

اره عزیزم اونجوری یه قرن طول میکشه😂😂

نه زندگی میکنم اصلا طلاق هم نمیخواستم بگیرم از بس بد اخلاقی میکرد تو خونه بخشیدم هی میگفت برا من ...

مگه بازم ملک و زمین داشت که میگفت نقشه کشیدی؟ 

عجب آدمیه!  خونه رو خودش دلش خواست بنامت کرد یا تو بهش گفته بودی؟ 

خواستگار داشتم گفت ۷۰ سکه عندالاستطاعه 😐

چه زرنگه از اوناست ک اموالش رو ب نام مادر خواهرش میزنه ک مهریه نده.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم