2777
2789
عنوان

مهریه تون چقدره ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 105 پست

یدونه سکه با یه خونه صدمتری 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

دوست عزیز ، بستگی به اون مرد داره...بعضی مردها رو مجبور میشی مهریه ت رو ببخشی و فرار کنی از ظلم هاش. الان ما داریم توی فامیل که پسره میگه تازه باید یه پولی هم بهم بدی اگه طلاق میخوای. نظر من رو میخوای بدونی مهریه ی کم منظورم از کم مثلا همون ۱۱۰ تا ، اما گرفتن حق طلاقه. تا هم اگه مجبور شدی بتونی طلاق بگیری هم مهریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهریه زیاد ضامن خوشبختی نیس ولی کم بودنش هم خوب نیس واقعا  تاریخ تولدم ۱۳۷۹ سکه

خیلی دل و جرات داشتن اینقد مهریه قبول کردن!

ولی خب مطالبه کردنش هم مهمه ها

تا نسل های بعدت هم از شوهرت طلب مهریه کنن باز تموم نمیشه

مهریه خوبه اگه طرف دستش پر باشه بشه زمین یا خونه با ماشین بگیرن جا مهریه

وگرنه با این قیمت سکه که قاضی بگه سه ماه یه سکه صدسال طول میکشه😂

من ۲۰سکه و ۳ میلیون پول نقد سال ۷۶ازدواج کردم.

طی این چند سال زندگی مشترک فقط توی نی نی سایت ازش استفاده کردم وگرنه برام مهم نبوده چند تا باشه.

بستگی ب همسرت داره ک چطور آدمی باشه.

من ب عقب برگردم همین تعداد کافیه .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

من خودم اعتقادی به مهریه ندارم شاید هم اگر خواستم مهریه بزارم برا امور خیریه بره تا الان که شانس ازدواج نداشتم اما اکثرا دختری رو که مهریه بالاتری میزاره رو با ارزش تر می‌دونن مهریه از جهاتی برا خانم ها خوبه یکی از لحاظ مادی یکی دیگه اینکه واقعا مهریه بالا مانع طلاق میشه هستند مردایی که به خاطر مهریه بالا نمی‌توانند طلاق بگیرن

۱۱۴ برگردم عقبم همینه چون پدرشوهرم بیشتر رو مخالف بود 😂😂😂

خیلیم دلش بخواد پدرشوهرت! 

دوستم 1380شاخه گل رز

با 500سکه 

3دونگ خونه پسر

1دونگ از خونه پدر پسر

دختره هیچ تحفه ای هم نیس😂 واین همه سفارش داشتن