2777
2789
سلام لطفا مراکزی رو معرفی کنید که: 1- کیفیت عکس رنگی خوب و قابل قبول پزشک باشه. 2- بهداشت رو خیلی رعایت کنند. 3- بیمار رو خیلی معطل نکنند. 4- تلفن تماس و ساعت کاری و حداکثر زمان تحویل عکس
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رادیولوژی کاخ: آدرس: خیابان فلسطین جنوبی - چهارراه شهید روانمهر - روبروی داروخانه پرتو تلفن : 66409294- 66401129 ساعت کار: از 15 تا 16:30 پنجشنبه از 9 تا 12 تحویل عکس: یک هفته بعد ------------ کلینیک سونوگرافی دکتر عالیه شیوعی تلفن : ۶۶۴۰۸۷۵۳ آدرس : تهران - منطقه ۱۱ - ولی عصر - خ. لبافی نژاد - بین خیابان ولی عصر و فلسطین - پ. ۳۶ تحویل عکس: 2 تا 3 روز ------------- مصرف mg 100 داکسی سایکلین دو بار در روز از دو روز قبل از عکسبرداری بمدت 5 روز می باشد.
هر که هستی، هر چه هستی، تا مفیدی، زنده هستی (توانا بود هر که دانا بود)
منم کاخ رفتم اونقدرام درد نداره که بخاد با بیهوشی انجام شه قابل تحمله به نظر من درد هر بار پریود شدن وقتی انتظار فرزند میکشی خیلی بیشتره
خدایا شکرت برای اینکه منو لایق دونستی دوباره مادر شم.
نوشین جان از م ولیعصر میتونی بی آر تی سوار بشی به سمت جنوب و ایستگاه جمهوری پیاده بشی اونجا خ نوفل لوشاتو رو بری داخل پلاک 50 سمت چپ اگه با مترو میری ایستگاه چهار راه ولیعصر پیاده شو با بی آرتی ی ایستگاه به سمت جنوب میشه جمهوری
این پلاک 50 عالیه شیوعی بود از اون رد کنی و مستقیم بری اولین خیابون میشه خ فلسطین سمت راست می پیچین و ی کم به سمت راست (شمال/خلاف مسیر ماشین) داروخونه پرتو رو سمت چپ خودتون میبینین سر نبش ی کوچه ست و کاخ هم همونجاست
سلام الناز جون اگر مشکل رحم دوشاخ داشتی قابل درمانه. جای نگرانی نیست. به آقای دکتر آصف جاه یا خانم دکتر یونسی یا خانم دکتر موسوی و ... مراجعه کن تا لاپاراسکوپی بشی.
فروشنده تجهیزات بیمارستانی داروهای نازایی
رادیولوژی کاخ: آدرس: خیابان فلسطین جنوبی - چهارراه شهید روانمهر - روبروی داروخانه پرتو تلفن : 6640 ...

اصلا جاي ترو تميزي نبود سه تا سه تا ميفرستن تو اون تو يكي استفراغ ميكنه يكي جيغ ميكشه ادم استرسش هزار برابر ميشه