2777
2789
عنوان

مراکز معروف برای عکس رنگی رحم در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 94235 بازدید | 90 پست

انجام کلیه گرافی های ساده به صورت ۲۴ ساعته و گرافی رنگی (اطفال و بزرگسال ) ، عکس‌‌ رنگی رحم (هیسترو سالپینگو گرافی (HSG) (Hysterosalpingography) با بی حسی و بیهوشی ، انواع سونوگرافی ساده و رنگی ، سه بعدی و چهار بعدی ، غربالگری و آنومالی اسکن ، داپلر ، سونو هیستروگرافی (hysterosonography) ( تنها مرکز در شهر کرج )  

اکوکاردیوگرافی قلب جنین

*هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی باکاتتر مخصوص بدون درد و بدون خونریزی*

طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و نیروهای مسلح

آدرس : کرج ، خیابان گلشهر ، داخل کوچه ارغوان غربی

Alborz Province, Karaj, Golshahr, Golshahr Ave, Maryam Hospital  

02633504589

09019138922

09192955748

http://iumsradiology88.blogfa.com

عکس رنگی رحم

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران 

توسط رادیولوژیست خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی 

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلکرام 

عکس رنگی رحم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیستروسونوگرافی و هیستروگرافی یا عکس رنگی رحم یا (HSG) با بی حسی یا بیهوشی ، بدون درد و بدون خونریزی ، با کتتر  مخصوص در کرج ، فردیس ، تهران

توسط رادیولوژیست خانم.

09123596164  خانم گودرزی کارشناس رادیولوژی

مشاوره تلفنی ، پیامکی و تلکرام

عکس رنگی رحم

سلام...مرکز تصویربرداری رازی در شهرری عکس رنگی رحم و سایر عکسهای رنگیو انجام میده.من که انجام دادم خیلی راضی بودم خانمی که انجام میداد خیلی صبورانه منو راهنمایی کرد.خیلی هم تمیز و راحت بود .دردش در حد درد پریود بود.تا بحال چند نفرو معرفی کردم برند اونجا اونها هم خیلی راضی بودند و بعد از عکس رنگی باردار شدند من هم خودم بعد از عکس رنگی باردار شدم...پیشنهاد میکنم هر کی عکس رنگی داره بدون ترس و معطلی به این مرکز بره...شماره تماسش    02155906157

بله هانا جان عالیه...خیلیا بعد از عکس رنگی که اونجا انجام دادند باردار شدند.از دردش هم اصلا نترس در ...

عزیزم من به سفارش شما فردا میخوام برم اون مرکز انجام بدم این عکس رنگیمو .انشاالله که خوب باشه 

اما نمیدونم دلیل تفاوت قیمت این مراکزی که عکس میگیرن چیه اخه بعضی جاها خیلی زیاد بود این مرکز رازی م ...

سلام گلم.به سلامتی.ایشالا که به خوبی و خوشی کارت انجام بشه و نتیجه بگیری...این مرکز چون بیهوشی نداره قیمتش پایین تره.بنظر من هم عکس رنگی اونقد دردناک نیست که آدم بخواد بخاطرش بیهوش بشه...بعضی مراکز هم پول جاشونو میگیرند انگار😊..در هر صورت عزیزم برات دعا میکنم موفق باشی...

رادیولوژی کاخ: آدرس: خیابان فلسطین جنوبی - چهارراه شهید روانمهر - روبروی داروخانه پرتو تلفن : 664092 ...

من میگم برو پردیس نور سعادت آباد هم تمیزن هم کارشون دقیقه

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
هزینش چقده خانمی؟

من برای سونو رحم با بیمه کارت طلایی ۵۰ مبدم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫