2777
2789
عنوان

میشه از هر شهری هستی بیای ....

89 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها 

دوست دارم یه سفر برم هرچند کوتاه در حد دو روز

ولی چون با سواری نیستم یه شهری را انتخاب کنم که راحت به مکان های دیدنی برم.

مثلا شیراز یا اصفهان که تو خود شهر مکان های دیدنی زیادی داره و راحت در دسترس هست.

شما هم شهرتون را بهم پیشنهاد بدین با راهنمایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان : 

میدان نقش جهان 

چهل ستون 

رستوران سنتی: خانه دهدشتی هتل گل آرا_ رستوران همدم سلطنه _ 

چهارباغ : چهارباغ عباسی پیاده روی تا سی و سه پل و پل چوبی و پل خواجو 

باغ گل ها  هم در مسیر نزدیک هست 

_کلیسا وانک هم که تو جلفا هست و کوچه سنگی که برای قدم زدن عالیه 

.....

👆

من شیرازم  الان هوا گرمه  ایشالا ابان یا اردیبهشت بیا شهر ما الان انتخابت تبریز باشه مث ...

ای جانم 

من سالی چند بار میام شیراز برای دکترم 

عاشق اونجا هستم و هر بار اومدم تقریبا تفریح هم کردم 

اما این ماه نوبتم کنسل شد و تو فکرم جای دیگه ای برم.

من عاشق خانه زینت الملوک و نارنجستان م

عزیزم🤍 من خودم باغ ارم رو از همه بیشتر دوس دارم

عزمزمه اونجا که عالیه من خاطره خوش ندارم مگرنه صد درصد چقدر جو خوب داره خیابون ش .

من یه بستنی اون جاها خوردم اسمش بابا بستنی بود 

عااالیه 

من تبریزم

در تبریز از ائل گلی ، کوه عون بن علی (عینالی) ، ارگ ، بازار تبریز ، خانه مشروطه ، خانه پروین اعتصامی ، خانه استاد شهریار ، میدان ساعت(عمارت شهرداری) ، مسجد کبود ،موزه اذربایجان ، باغلارباغی ، مسجد جامع تبریز ، مقبره الشعرا ، روستای کندوان ، میتونید دیدن کنید

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

من تبریزم در تبریز از ائل گلی ، کوه عون بن علی (عینالی) ، ارگ ، بازار تبریز ، خانه مشروطه ، خانه پر ...

وای عزیزم 😍

چقدر خوب 

ببخشید این جاها طوری هست با اسنپ برم ؟ 

شرایط اوکیه یعنی نزدیکه؟ 

شما هم بیا اصفهان

بیا تبریز هوا خوبه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️