2777
2789
عنوان

سابقه سقط داری بیا خواهشن

250 بازدید | 44 پست

بچه دکتر بهم کفته بارداری پوچ اما من فقط لکه بینی دارم اصلا خون ریزیی هیچی ندارم ... یکمم دل درد دارم االان ی هفته اس همینه هی قطع میشه لک بینی باز لک بینی ‌.. از دیروز زعفران خوردم کاچی خوردم . مریم گلی بومادران خوردم اما هیچی چیکار کنم زودتر بیوفته راهت شم... نمیخوام با قرص شیاف بکنم چون میگن عوارض داره همین الانشم بخاطر اینکه باردار شم ی عالمه قرص امپول استفاده کردم داغون شدم .... میخوام طبیعی بیوفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعالیت و پیاده روی داشته باش

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
واقعا؟ خطر نداره دو هفته بمونه؟

نه نداره 

رفتمم سنو گفت ساک دفرمه اس و پوچه برو خودش یه هفته دیگه اینا دفع میشه 

منم اومدم چند روزه افتاد ولی یه روز درد بدی داشت

درد گرفت گرفت دفع شد مث اینکه زایمان میکنی

Life goes on😊😊