2777
2789
عنوان

Silo

5296 بازدید | 13 پست

سلام 

اومدم بهتون سریال معرفی کنم 

خودم خیلی خوشم اومد و دوست داشتم به بقیه هم معرفیش کنم 

یه سریال خوب و هیجانی که در حال پخشه و 9 قسمت ازش پخش شده 

داستانش هم داستان مردمی هست که تو یک سیلو با قوانین خاصی زندگی میکنن و بهشون گفته شده بیرون از سیلو امکان زندگی وجود نداره ...

شماهم اگه سریال خوبی میشناسید معرفی کنید...🧡

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙

عاشق ایفوریا هستم

هری پاتر هم دوست

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منتظرم همه ش بیاد ببینم

منم ب خودم قول دادم سریالای درحال پخشو نبینم ولی نتونستم منتظر بمونم 

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
ببین قسمت دهم قسمت آخرشه؟؟؟؟چرا مبهم تموم شد

اره اخر فصل اول 

فصل دوم در حال ساخته

بچه ها سریال رو میتونید از کانال من تو روبیکا دریافت کنید دوبله فارسی بدون سانسور            .

https://rubika.ir/siloduble

بچه ها سریال رو میتونید از کانال من تو روبیکا دریافت کنید دوبله فارسی بدون سانسور . https://rubika.ir/siloduble

صد در صد میاد ولی نه به این زودی 

سلام،بنظرمن اگر همون اول وقتی بعنوان نطافت میرفتن بیرون سریع لباس و ماسکی که سازمان بهشون داده بود رو بیرون میاوردن مسموم نمیشدن و نمیمردن ، و اینکه کلانتر قبلی و زنش تو مانیتور نشون میداد که جنازشون کنار درخت هست اما نبود یعنی اونا هم زنده هستن؟

سلام،بنظرمن اگر همون اول وقتی بعنوان نطافت میرفتن بیرون سریع لباس و ماسکی که سازمان بهشون داده بود ر ...

اره منم فکر میکنم مشکل از لباس بود 

نمیدونم ...ولی امیدوارم زنده باشن ...

اره منم فکر میکنم مشکل از لباس بود  نمیدونم ...ولی امیدوارم زنده باشن ...

جولیت که زنده موند جنازه ای هم بیرون نبود و یه چیز جالب تر اینکه بیرون پر از سیلو بود حالا نمیدونم این تصویر کامپیوتری بود یا واقعیت