2777
2789

شاید عزت نفس ندارم نمیدونم چی 

ولی خب منم دلم جمع دوستانه میخواست ک روحیم عوض میشد

امروز تو محیط کارم دوتا از همکارام اومدن دیدم باهم دوست شدن داشتن تو پاساژ میچرخیدن میگفتن میخندیدن

انوقت من تکو تنها مثل افسرده ها نشستم یه گوشه هیچ دوستی ام اینجا ندارم دو کلوم بگوبخند کنیم دلم بازشه هعی

انگار اینجا کسی بخاطر اخلاقم بهم نزدیک نمیشه چون کسیو محل نمیدم بیخیالم سروساکتم تقریبا و...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عین تو هستم.  راستش من انقدر کلاس رفتم و‌آگاهیم رفته بالا و کتاب خوندم نمیتونم هرکسی رو تحمل کنم

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

عزیزم انرژی منفی نداشته باش ،اتفاقا برای اجتماعی شدن فضای مجازی راه حل خوبی هست ،میتونی از اینجا شروع بکنی تا بعدا تو واقعیت هم بتونی راحت تر ارتباط برقرار بکنی ،باید بخوای خودت رو تغییر بدی

منم عین تو هستم.  راستش من انقدر کلاس رفتم و‌آگاهیم رفته بالا و کتاب خوندم نمیتونم هرکسی رو تحم ...

دقیقاا میگن اونایی ک باهوشن یا با بقیه متفاوتن تنهاترینن

منم نمیتونم بقیه رو تحمل کنم

دقیقاا میگن اونایی ک باهوشن یا با بقیه متفاوتن تنهاترینن منم نمیتونم بقیه رو تحمل کنم

اره الان تاپیک آخرم گفتم . واقعا دارم افسرده میشم 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌
خب عزیزم خودتو تغییر بده برو پیششون یه سلام کن دوکلمه راجب هوابگو یسری سوالات راجب کاربکن تو بحثهاشو ...

من باهاشون در حد سلام علیکم حتی بارها بایکیشون تا خونمون رفتیم و من میگفتم قربونت خسته نباشی 

واقعا اتفاقا تا حدودی اجتماعی ام اگه بهم نزدیک شن ولی خب اگه ازم خوششون میومد بهم سر میزدن خب نمیشه من همش برم سمتشون ک 

فقط از دور اونجوری ب نظرمیام

درکت میکنم درونگرایی منم مثل توام سعی کن حرف بزنی باهاشون اول درباره کار و اینا بعد چیزای دیگه حرف ...

اره خیلی درونگرام و خسته شدم اصلا نمیتونم خوب ارتباط بگیرم

همشم حس میکنم قیافم خوب نیس یاظاهرو تیپم ب

کلا اعتماد ب نفسمم ازدست دادم

اره خیلی درونگرام و خسته شدم اصلا نمیتونم خوب ارتباط بگیرم همشم حس میکنم قیافم خوب نیس یاظاهرو تیپم ...

درکت میکنم منم یه مدت درباره همه اینا فکر کردم گفتم مشکل از قیافمه لباسامه چیه ولی آخرش فهمیدم فقط به اجتماعی بودن ربط داره 

اگه سختته برو روانشناس کمک می کنه