2777
2789
عنوان

پای ضربدری

186 بازدید | 4 پست

سلام،خانم های عزیز پسرم ۵ سالش هست پاهاش ضربدری هستش یعنی وقتی زانوهاش به هم میچسبه قوزک پاها اندازه ۶ سانت از هم فاصله میگیره،به نظرتون خود به خود خوب میشه،راستش تو نت سرچ کردم چند جا نوشته سن ۴ تا ۶ سالگی پای ضربدری از مراحل رشد هستش و بعد از ۶ اگر خوب نشد باید اقدام کرد،ولی جایی هم نوشته تا بچه هستند درمان میسه کوتاهی نکنید،موندم چیکار کنم

دختر من سن بالا بود که این عمل را انجام داد ،عالی بود عملش ، دکترش هم مشهورترین دکتر زانوی کشوره ،  حتما حتما باید دکتر جراح زانو ببینه ، اینجا کسی شایسته این نظر نیست که شما چکار کنی ، البته اگه بین کاربرا پزشک باشه که عالیه نظر بده ولی حتما ببر پزشک متخصص 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
دختر من سن بالا بود که این عمل را انجام داد ،عالی بود عملش ، دکترش هم مشهورترین دکتر زانوی کشوره ،&n ...

ببین چند روز پیش بردم دکتر ارتوپد،گفته ضربدریش زیاد نیست ولی باید کفش مخصوص بپوشه و هر سه ماه برم پیشش،ولی راستش میترسم نمیدونم کار درستی هست یا نه،میترسم کفش اینا بپوشه تو رشدش هم خلل ایجاد شه،از یه طرف تو نت نوشته تا ۶ سالگی طبیعی هست از یه طرف نوشته توسن کم درمان کنید،دکتر هم که بردم به زور حرف میزد اصلا از نگرانیم کم نشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من مشکل پای ضربدری داشت پیش جراح حاذق و شناخته شده آقای دکتر زرگرباشی عملش کردیم و بچه اصلا اذی ...

سلام،ممنونم عزیزم که وقت گذاشتی ، خداگل دخترت رو حفظ کنه، ما هم فعلا ۶ ماه هستش که از کفش استفاده میکنه، تو این ۶ ماه درجه پاهاش از ۱۵ شده ۹ درجه، انشاالله که در ادامه بهتر هم بشه، ولی اگر توتستید بی زحمت آدرس و تلفن دکتر رو بهم بدید،عمل سخت نبود برای دخترتون، و اینکه بعد عمل چقدر طول کشید خوب شدند