2777
2789

✳️ طریقه محاسبه عدد شانس

🔷 تمام اعداد تک رقمی تاریخ تولد شمسیتون رو با هم جمع کنید

مثلا شخصی متولد 1357/11/13 هست جمع تمام اعداد 1 رقمي اش میشه

3+1+1+1+7+5+3+1 = 22

🔷 اگر اینجا به عدد 1 رقمي رسیدیم اون عدد شانس هست، اگر به عدد دو رقمی رسیدیم (مثل این مثال) دوباره اعداد 1 رقمي رو با هم جمع میکنیم تا به 1 عدد تک رقمی برسیم، اون عدد شانس ماست.

در این مثل دوباره 2+2 = 4 عدد شانس این بنده خدا 4 هست

https://eitaa.com/joinchat/4060807598Cdcdda4e66c

تفسیر اعداد شانس 👇👇👇👇

(البته این یک تفسیر کلی است)

https://eitaa.com/joinchat/4060807598Cdcdda4e66c

اعتقاد ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داستانش بگم جالبه. قرار بود ششم بدنیا بیاد دکتر وقت داده بود بعد خبر مرگ مادرشوهر دادن گریه کردم (از بدیای کرده بود عا ن خوبیش) رفتم دکتر حالم بد شد گف سریع بخاب بیمارستان ضربان قلب کمه بند ناف پیچیده دور گردن ک شد تولدش سوم

من عدد 37 خیلی ظاهر میشد ،دقیقا واسم ی اتفاق  مهم افتاد حتی الانم عدد ۳۷ میبینم

اوکی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ویزیت شانس ❗❗❗

اگر میخوای شانس خودت رو تو تمام حوزه های زندگیت بالا ببری و یه تغییر اساسی کنی و تو‌ تمام حوزه های زندگیت پیشرفت چشمگیری داشته باشی این فرصت رو از دست نده 👌

همان طور که ذکر کردیم با توجه به علم متافیزیک، و انرژی های عجیب و نهفته درونی و دنیای پیرامون ما تو میتونی با رعایت و انجام اصولی ترین روش های سبک زندگی بهترین حس و حال را همیشه داشته باشید و لحظه هایی سرشار از موفقیت های شغلی ، مالی، تحصیلی ، سلامتی ، اجتماعی و …. داشته باشید.

موضوع مشاوره های شانس :

*مشخص نمودن عدد شانس شما

*مشخص نمودن استایل متناسب شخصی و فردی شما ( آقایان و خانم ها ) ائم از رنگ و نوع پوشش ، نوع مدل مو ، رنگ ماشین ، مدل و رنگ ناخن ، میکاپ خانم ها  

*مشخص نمودن رنگ های شانس و تقویت کننده ی شما

*مشخص کردن سنگ های شانس و تقویت کننده ی شما

*مشخص کردن خوراکی های مناسب با ساختار بدن شما

*مشخص نمودن بیماری های جسمی و روحی شما و ارائه ی بهترین راه های درمان

*ذکر خصوصیات شخصیتی شما

*مشخص نمودن نماد مرتبط با شخصیت شما

*مشخص نمودن جهت جغرافیایی شما

*مشخص نمودن عنصر وجودی شما

*مشخص نمودن مزاج دقیق شما

برای هماهنگی و تعیین نوبت قبلی با شماره ی هماهنگی لازم را به عمل آورید :

دکتر میر حسین کاظمی

09367461816

سلام عزیزم خوبی 

میدونم خیلی وقته از تایپیک گذشته 

من ۱۰/12/1382 ب دنیا اومدم 

عدد شانس من چند میشه؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔