2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر هم سن

453 بازدید | 35 پست

دختر پسر هم سن باشن خوبه؟؟

هردو ۲۴ سالمونه ولییییییی از لحاظ ظاهری من بیبی فیسم هرکی میبینه میگه ۱۹ سالته ولی نامزدم باز بیشتر میخوره بهش مثلا ۲۸😄(نامزد ک میگم ینی تو پروسه ازدواجیم عقد نکردیم)...این از لحاظ ظاهری گفتم بدونین از لحاظای دیگه ب نظرتون خوبه؟

اگه از همه لحاظ خوب باشید اره چرا بد باشه

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگن سن عقلی زن بیشتر از مرده و مرد باید حداقل ۳ سال بزرگتر باشه

خیلی وقتا برعکسه خوبه الکی سخت نگیر

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
اخلاق و تفاهم مهمه.وگرنه ظاهری چه فرقی میکنه کی برزگتر به نظر بیاد.

منم رفتار منظورمه...ظاهرو گفتم چون یه عده میگن خوب نیست چون خانوم زودتر شکسته میشه نسبت ب مرد اینو گفتم ک ظاهری اوکیه من رفتاری منظورمه