2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر هم سن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 35 پست
رفتار بچگونه منظورتون چیه؟؟؟تجربتون خیلی واسم مهمه ممنون میشم توضیح بدین...چن سالتون بود ازدواج کردی ...

۲۲ سال ببین رفتار بچگانه یعنی هنوز به اون درجه نرسیده که بتونه در برابر خواسته های بقیه نه بگه فکر می‌کنه همه باید ازش راضی باشند اینجوری تشویقش می کنند وقتی پدر و مادرش میگن تو بچه خوب ما هستی این دیگه ذوق می‌کنه فکر می‌کنه باید هر ظلم و حرفی اونا میزنن این هیچی نگه از زنش و بچه اش بزنه بره کارای بقیه رو بکنه دیگه مثل بچه ها لجباز هست حتی اگه رفتارش اشتباه باشه نمی‌خواد جلو من کم بیاره چون همین هستیم احساس می‌کنه کم بیاره باخته دقیقا مثل بچه ها . ببین حقیقته که زن ها زودتر از نظر عقلی بالغ میشن و نسبت به سنشون فهمی ه تر هستن برعکس مردها از نظر عقلی دیرتر به بلوغ میرسن برای همین از نظر عقلی زن ۲۴ ساله با مرد ۳۰ ساله میشه گفت یکی هستن یکم مباحث روانشناسی رو مطالعه کنید به این نتیجه می‌رسین برای همین شوهر من که همین من هست این واقعیت رو می‌دونه که در خیلی موارد من فهمیده تر میتونم عمل کنم ولی چون نمی‌خواد مردونگی خودش زیر سوال بره و اون حس قدرت خودش رو نشون بده و به عبارتی مثل بچه ها کم نیاره مقابله می‌کنه و لجبازی می‌کنه سر حرف هایش و باعث میشه تو زندگی دو نفرمون گند بزنه خودم به شخصه اگه به عقب برگردم با مردی ازدواج میکنم که سنش حداقل پنج شش سال از خودم بیشتر باشه .

۲۲ سال ببین رفتار بچگانه یعنی هنوز به اون درجه نرسیده که بتونه در برابر خواسته های بقیه نه بگه فکر م ...

اره خیلی مشکل بزرگیه چون من مستقل بودن طرف واسم خییییلی مهمه دقیقا از همین رفتارای لجبازی و بچگانه بیزارم میخوام دیگه طرف انقد ب فهم و شعور رسیده باشه ک این بچه بازیارو در نیاره یا ب قولی سطحی نگاه نکنه ب مسائل..منم همینو بهم میگن ک همسن ممکنه واست مشکل ایجاد کنه ولی تاحالا ازش همچین رفتارایی ندیدم تقریبا یه ساله در ارتباطیم ولی خیلیا بعد ازدواج خودشونو نشون میدن من از همین میترسم نمیدونم چجوری بفهمم🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی مشکل بزرگیه چون من مستقل بودن طرف واسم خییییلی مهمه دقیقا از همین رفتارای لجبازی و بچگانه ب ...

نمیدونم عزیزم حقیقتا هم فکر نمیکنم راهیبرایفهمیدنش باشه من شنیدم خودم امتحان نکردم ولی شنیدم میگن مسافرت با خانواده ها تا حدودی از رفتارش با خانواده اش مخصوصا مادرش میتونی متوجه بعضی اخلاقیاتش بشی 

نمیدونم عزیزم حقیقتا هم فکر نمیکنم راهیبرایفهمیدنش باشه من شنیدم خودم امتحان نکردم ولی شنیدم میگن مس ...

اره درسته ادما تو سفر خودشونو نشون میدن...مرسی عزیزم خیلی راهنمایی کردی❤

اره درسته ادما تو سفر خودشونو نشون میدن...مرسی عزیزم خیلی راهنمایی کردی❤

خواهش می کنم عزیزم حقیقتا نمی‌خوام یکی دیگه مثل من تو این چاه بیفته من خودم می‌دونم خیلی سخته با مرد بچه زندگی کردن امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری و زندگی شادی داشته باشی . برای منم دعا کرد 

خواهش می کنم عزیزم حقیقتا نمی‌خوام یکی دیگه مثل من تو این چاه بیفته من خودم می‌دونم خیلی سخته با مرد ...

اره خیلی با احتیاط میرم جلو چون تک پسر هم هست و مادر و خواهراش بلخره یه جور دیگه بهش توجه میکنن میترسم دخالت و مشکل پیش بیاد...ان شاءالله همیشه خوشبخت باشی عزیزم دل مهربونت همیشه اروم باشه❤