2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر هم سن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 35 پست

من و همسرم ۱۲ ساله ازدواج کردیم،

توی یک هفته بدنیا اومدیم😍😄

(یک سال و یک ماه و یک هفته)

خداروشکر هیچ وقت حس نکردم که اگه مثلا مشکلی هست دلیلش هم سن بودنمون هست ،

اتفاقا خیلی هم برای ما عالی بود و هست و ان شاالله خواهد بود .

البته از ابتدا به همسرم اصلا نمیومد سنشون ،

خیلی پخته بودن ایشون ،

ما ۲۳ سالگی ازدواج کردیم🥹

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
مبارکه به سلامتی بستگی به اخلاق طرف مقابلت داره  من زوج هم سن در نزدیکانم داشتم راضی نبودن چو ...

ن بچه نیس اتفاقا خیلیم خوب درک میکنه ولی یه نفر بهم گفت خوب نیس ک هم سنین مرد بزرگتر باشه بهتره عقلش بیشتره😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و همسرم ۱۲ ساله ازدواج کردیم، توی یک هفته بدنیا اومدیم😍😄 (یک سال و یک ماه و یک هفته) خدار ...

الهییییی...اره منم حس میکنم خیلی بهتر درک میکنه...خوبه یه نمونه موفق دیدم ان شاءالله همیشه خوشبخت باشین

ن بچه نیس اتفاقا خیلیم خوب درک میکنه ولی یه نفر بهم گفت خوب نیس ک هم سنین مرد بزرگتر باشه بهتره عقلش ...

بستگی به طرف مقابلتون داره عزیزم ،

آدم ها قابل مقایسه نیستن با هم ،

مثلا همسر من واقعا خیلی بیشتر از سنشون عاقل بودن ،

من اگه یک درصد متوجه میشدم که بچه و کم عقل هست به هیچ عنوان قبول نمیکردم ☺️

الهییییی...اره منم حس میکنم خیلی بهتر درک میکنه...خوبه یه نمونه موفق دیدم ان شاءالله همیشه خوشبخت با ...

تشکر عزیزم🌸

ان شاالله شما هم سفید بخت باشین 💖

نه اصلا پیشنهاد نمیکنم منو شوهرمم همین هستیم از لحاظ قیافه هم من کمتر میخورم اون خیلی بیشتر با اینکه چون زود وارد بازار کار شده همه میگفتن آدم پخته ای هست ولی بعد یکی دوسال زندگی باهاش میفهمی که اصلا از لحاظ عقلی پخته نیست رفتار ها و تعصبات بچگانه و ... به نظرم مرد هرچی سنش بیشتر باشه عقلش هم کاملتر هست . 

آره ولی تقریبا پنج شش ماهی باهم رفت و آمد داشتیم زیر نظر خانواده ها و داخل تلگرام هم باهم ارتباط داش ...

توی دوران اشنایی اصلا هیچ نشونه ای از رفتارای بچگونه و اینا ندیدین؟بعد ازدواج متوجه شدین؟

توی دوران اشنایی اصلا هیچ نشونه ای از رفتارای بچگونه و اینا ندیدین؟بعد ازدواج متوجه شدین؟

تو دوران آشنایی خیلی پخته به نظر می رسید حتی رفتارهایش حتی مثلا پدرشون میخواستن بعد عروسی خونه بخرن نزدیک خودشون من راضی نبودم به پدرش با اینکه ناراحت شد ولی بهم گفت نظرتو مهمه و ... ولی بعد ازدواج و بعد عروسی کم‌ کم خودش رو نشون داد . به نظرم هردو خانواده ها باهم حتما یک مسافرت یک هفته ای برین من نرفتم ولی خیلی شنیدم با مسافرت رفتن تو دوران آشنایی خیلی رفتارهای طرف دستت میاد .

تو دوران آشنایی خیلی پخته به نظر می رسید حتی رفتارهایش حتی مثلا پدرشون میخواستن بعد عروسی خونه بخرن ...

رفتار بچگونه منظورتون چیه؟؟؟تجربتون خیلی واسم مهمه ممنون میشم توضیح بدین...چن سالتون بود ازدواج کردین؟