2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم...کارم اشتباهه ؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش خرید کردیم ولی بالاشهر نیست یه منطقه متوسطه  هر سه ماه ۳۰ تومن چک پاس میکنیم

ما مستاجریم ،همه پولارو شوهرم میده دست من ،میگه خرج کن اما دلم نمیاد،لباس میخرم ب اندازه  اما هیچوقت ارایشگاه نمیرم خودم تو خونه کارامو انجام میدم ناخنام خوبه فقط لاک میزنم،اگ خونه بخرم بیشتر خرج میکنم

⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

والا مایی ک رودادیم ب شوهر که چشاش چهارتا میشه اگه دوهزار بیشتر خرج کنیم الان می‌فهمیم چ اشتباهی کردیم خوب کردی ازاول روندادی الانم عذاب وجدان نداشته باس کارمیکنه ک توخرج کنی 

خوشبحالت منم شوهر میخوام که پول بده هی🤣

طفلی چیزی هم نمیگه این بیشتر عذابم میده کاش لااقل می‌گفت بسه دیگه چقدر خرج می‌کنی اونوقت عذاب وجدان نداشتم😞

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
مدیریت کن ی سری هاش ک فکر میکنی ضروری نیست و حذف کن امااگه تو دخل و خرجتون مشکلی پیش نمیاد راحت با ...

اگه خدا بخواد مهر ۱۴۰۳ شاغل میشم

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
اگه خدا بخواد مهر ۱۴۰۳ شاغل میشم

خب پس خوبه

اگه تحت فشارید از خرجای غیر ضروری حذف کن

تا وقتی شاغل شدی مجدد اضاف کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

تقریبا ماهی ۱/۵ یا ۲

بابا خوبه که عزیزم واس چی عذاب وجدان میگیری خب انسانی و از همه مهم همسرش پس واسه تو خرج نکنه واسه کی خرج کنه 

با این گرونیا واقعا ۲ تومن در ماه در مقابل ۲۰ حوقش واقعا ناچیزه