2777
2789
عنوان

خانما خیلی حالم بده خیلی😭

356 بازدید | 46 پست

اینقدر حالم بده حتی نمیتونم توضیحش بده 

امروز عیده نمیدونم چقدر براتون مهمه این عید ولی ی چی بگید ی حرفی ی سخنی یکم بخندم یکم یادم بره 

امیدوارم خدا براتون جبرانش کنه🙏😓

این روزاهم میگذره عزیزم وحالت خوب میشه،سعی کن یه فیلم طنز نگاه کنی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از مشکلات تو بزرگتره

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

عزیزم ناراحت چرا.حال بد چرا. ب داشته هات فکر کن. شکرگزاری کن‌ افکار منفی ک میاد سراغت رو سریع بنویس رو برگه بعدشم ببررو گاز بسوزون. نزا هیچ وقت حالتو خراب کنه افکارت نزابهت غالب بشه. بنظرم ی آهنگی چیزی بزا گوش کن‌ تاحالت خب شه. 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

معرفی کنید بهم

فیلم کره ای دوست داری اقای ملکه و دوبونگ سون زن قوی رو نگاه کن اینا سریالن،از ایرانیا دینامیت رو نگاه کن وانفرادی

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
عزیزم ناراحت چرا.حال بد چرا. ب داشته هات فکر کن. شکرگزاری کن‌ افکار منفی ک میاد سراغت رو سریع بنویس ...

با شوهرم دعوام شده حرفایی شنیدم که داره تا ته قلبمو میسوزونه از خانوادم دورم واقعا مامانمو میخوام

با شوهرم دعوام شده حرفایی شنیدم که داره تا ته قلبمو میسوزونه از خانوادم دورم واقعا مامانمو میخوام

بهش فکرنکن خودش میاد منتت رو میکشه