2777
2789
عنوان

خانما خیلی حالم بده خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 46 پست
پاشو برو چیپس و پفک و بستی بخر  فیلم عاشقانه ببین من پاستا نگاه میکنم با اینکه خیلی تکراریه یا ...

زذم بیرون از خونه مادرشوهرم عقدم و ی شهر دیگه نهصد کیلومتر دورم از خونمون و مامانم 

نه جا دارم نه مکان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زذم بیرون از خونه مادرشوهرم عقدم و ی شهر دیگه نهصد کیلومتر دورم از خونمون و مامانم  نه جا دارم ...

راستی اگه خواستی کره ای نگاه کنی قهقهه در وایکیکی ۱ خیلی خوبه خنده داره

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
الان کجا برم من نهصد کیلومتر دورم از خونه از خونه مادرشوهرم اومدم بیزون عقدم هیچ جا ندارم هیچ کسو ند ...

کی دعوا کردید؟تاالان زنگ نزده؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
الان مشهدم  واقعا دلم نمیخواد صداشو بشنوم اومدم حرم ولی خوب نمیشم

بهترین جا هستی الان،همونجا بمون حالت خوب میشه یابرو یه سر بازار

الان مشهدم  واقعا دلم نمیخواد صداشو بشنوم اومدم حرم ولی خوب نمیشم

ای جانم چه سعادتی از این بالاتر برای ما هم دعا کن خودش میدونه حرمی که خیالش راحته ،زنگ زد جوابشو بده الان تو شهر غربب که نمیتونی کاری کنی 

دو ساعتی میشه اومدم بیرون  نه زنگ زده نه پرسیده کجام هیچی هیچی خودمم و ی کیف و موبایل

دعوا تو همه زندگیا هست نباید با لجبازی کشش داد،خودت دوست داری بری شهرتون؟

اره نمیخوام اینجا باشم واقعا دارم خفه میشم انگار میخوام دور شم ازین شهر

چرا دعوا کردید؟میدونم آدم بعد دعوا حس نفرت پیدا میکنه ولی کم کم این حس میخوابه