2777
2789

بچها من یه جایی کار میکردم به من ماهی 580 تومن حقوق میداد و خودشم میدونه کسی با این پولا سمت کاری نمیره برای همینم تا کمر برای منو همکارام خم می شد احترام میذاشت دیروز به منو دو تا از همکارام گفت این ترم با شما همکاری نداریم دیروز از من انتقاد کرد و  همه کاسه و کوزها رو شکست سره من بعد منم  داشتم باهاش حرف میزدم  ولی حاضر نشد همه  حرفهای منم گوش کنه بعد  بهم گفت ببخشیدا وقت ندارم 😔 من از دیروزه دارم حرص میخورم اشک میریزم 😔

بیخود حرص میخوری برای چی؟پوب کرایه ات نبوده بنده خدا

در انتظار معجزه ای که فقط خدا میتونه بسازه و نجاتم بده....خدایا شکرت برای معجزه قشنگت تو خیلی بزرگی و من بازم معجزه میخواستم😍😍😍😍😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا کجا میری کار که مرتیکه گدا بیست تومن نزاشته لااقل ببشه ششصد تومن 

اخه ششصد تومن پوله که اینطوری باهات رفتار کرده😑

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اشک ریختن نداره که.

من از حق خودم دفاع میکنم.اجازه نمیدم کسی بیخود گناه و قصوری رو گردن من بندازه.

الانم گریه نداره برو محترمانه بگو باهات تسویه کنه.بهشم بگو که دیگه اگه اونام بخوان که باهاشون کارکنی شما دیگه تمایل نداری جایی که برای شما و کارتون ارزش قائل نیستن کار کنی.

بگو من باوجدان کاری وصادقانه اینجا کارکردم با حقوق کم.چون میدیدم که جو خوبه و همه برای هم ارزش قائلیم.اما مثل اینکه اشتباه کردم.اگه حتی ۱۰برابر این حقوق رو بهم بدید هم دیگه حاضر نیستم اینجا کار کنم.

چون اولین شرط تو محیط کار حفظ حرمت و شخصیت و اصل اعتماد پرسنله که اینجا رعایت نمیشه.

اصلا هم حرص نخور.شما نباید ناراحت باشی چون چیزی رو ازدست ندادی.اون آقاست که ضرر کرده و  پرسنل خ ...

دقیقا

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
ممنون  مرسی از اینکه دلگرمی میدید 🌹🌹❤❤

خواهش میکنم.بحث دلگرمی نیست حقیقته.وقتی شما با این حقوق کم اونجا کار کردی و تو کارت اشتباه و کوتاهی نداشتی پس نباید خودتو خرد کنی و دست کم بگیری.

نمیدونم چندسالته اما حس میکنم اولین تجربه کاریت بوده اینجا.

من تو محیطهای مختلف کار کردم و آدمهای جورواجور دیدم.

واسه گرفتن حقم تا دفتر ریاست(دوران دانشگاه)،مدیرعامل(کار تو کارخونه)

سرکارگر(کار آموزشی تو کارخونه)

دفتر مدیریت(کار تو تولیدی)

دفتر مدیر فروشگاه(زمان کار تو مجموعه فروشگاهی)رفتم و حرفمو زدم.

حتی یه بار مدیر فروشگاه میخواست یه اشتباهو بندازه گردن اما وقتی با سند ومدرک بهش ثابت کردم که اشتباه خودشه؛ ساکت شد و دیگه حرف نزد💪

خواهش میکنم.بحث دلگرمی نیست حقیقته.وقتی شما با این حقوق کم اونجا کار کردی و تو کارت اشتباه و کوتاهی ...

بله درسته اولین تجربه بوده 

میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ؟ 🙏

بله درسته اولین تجربه بوده  میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ؟ 🙏

جسارتا خیر.چون یکبار دوستی یکی رو قبول کردم دردسر شد مجبور به ایجاد یه کاربری جدید شدم.

منو ببخشید قصد حسارت ندارم ها فقط تجربه تلخی دارم.شرمنده😔اگه سوالی هست و کمکی ازم بر میاد بفرمایید همین جا