2821
2789
عنوان

واکسن های نوزادی رو کجا بزنیم

1120 بازدید | 19 پست

بچه ها واکسن های نوزادی رو کجا باید بزنیم؟ 

مطب ها هم میزنن؟ یا باید بریم مراکز بهداشت؟

اون معجزه بزرگ بالاخره اتفاق افتاد🥰🥰خدایا شکرت❤️

بهداشت

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بهداشت فقط کارت واکسنشو ببر برات میزنن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

مراکز بهداشت

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
باید از الان ثبت‌نام کنیم؟

آره عزیزم الان هم مراقبت بارداری برات انجام میدن

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️
بچم هنوز بدنیا نیومده  کارت واکسن رو تو بیمارستان میدن؟

آره لحظه ی تولدش تمام مشخصاتشو مینویسند توش و یه واکسنی هست که تو خود بیمارستان تزریق میشه و مراقبتهای اولیه هم انجام میشه و تو کارتش ثبت میشه و بعد از اون تو ۲..۶..۱۲..۱۸ماهگیش باید بری واکسن بزنی

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
بچم هنوز بدنیا نیومده  کارت واکسن رو تو بیمارستان میدن؟

چ باحال ازالان ب فکر واکسنی

یدونه هم غربالگری داره تازه دنیا میاد تا سه روز باید ببری از پاشنه ش خون میگیرن من اونو نمیدونستم اونم حتما ببر

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
2825
2823
2791
2779
2792