2777
2789

کلی تابای تستی رو کار کنه . مخصوصا کتابای مخصوص ازمون نمونه دولتی ‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی قبول میشه عزیزم 

فقط بهش بگو که سرجلسه امتحان هرچی بلد بود رو جواب بده اونایی که شک داره یا شانسی اصلا نزنه 

هرچقدر کم اما اونایی که مطمینه درستن

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

من قبول شدم انسانی نبودم

درسای عمومی رو از اول سال خوب خونده بودم درصدام بالا بود . ریاضی و علومم هرچیزی برای خرداد خونده بودم..

بنظرم اگه خلاصه‌‌ای چیزی داره اونارو بخونه

دیگه تا الان تلاششو کرده

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم
ایشالله  خیلی ممنون اره برای ازمون تیزهوشان هم همین کار و کرد

خواهش میکنم عزیزم به امید خدا قبوله 

من خودم البته پنج سالی از امتحانم گذشته اما اینکارا رو کردم جزو نفرات اول تجربی قبول شدم ، دخترتونم قطعا می‌تونه 

قبول شد بهم بگید😍

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

من خودم نمونه تجربی قبول شدم توصیه هام:
هرچی بلد نیست و نزنه فقط اونایی که مطمئنه درسته رو بزنه
استرس نداشته باشه و اینکه با ارامش تمام همه سوالا رو بررسی کنه اول اونا ک خیلی اسونن و بزنه بعد متوسطا بعد اگ وقت کرد خیلی سختا رو چند تاشو حل کنه
همه برگه ها رو نگاه کنه پشت برگه ها هم نگاه کنه که سوالی جا نمونه یکی از بچه ها یه صفحه اخر و اصلا ندیده بود  
و اینکه به خدا توکل کنه بسپاره به خودش چون در اخر هرچیزی که اون میخاد میشه
سعی کنه درسای حفظی مثل مطالعات و عربی و زبان و فارسی اینا رو خیلی خوب بزنه . لغات فارسی و عربی و انگلیسی و مرور کنه واسه روز اخر و مطالعات و از درسای اخر شروع کنه مرور بیاد به درسای اول چون درسای اخر کم خونده شدن
با ارامش بره سر جلسه دوتا مداد و دوتا پاک کن ببره با یه بطری اب و فک کنم شناسنامه یا کارت ورود به جلسه نیازه . ی کیک کوچیک هم ببره اگ ضعف کرد بخوره . 

هیچ چیز دائمی نیست
من قبول شدم انسانی نبودم درسای عمومی رو از اول سال خوب خونده بودم درصدام بالا بود . ریاضی و علومم ه ...

الان دانش اموزید ؟

به نظرتون خوب بود مدرسه؟از نظر معلما و..؟

اره خیلی تلاششو میکنه دعا کنید قبول شه

الان دانش اموزید ؟ به نظرتون خوب بود مدرسه؟از نظر معلما و..؟ اره خیلی تلاششو میکنه دعا کنید قبول ش ...

نه راضی نبودم تغییر دادم..

بنظرم بستگی به منطقه داره ، مثلا یه شهر غیرانتفاعی خوبی داره، شهر دیگه نمونه ، شهر دیگه تیزهوشان و...

امیدوارم هرچی به صلاحشه اتفاق بیوفته❤ من وسطای سال دعا میکردم روز آزمون نمونه خواب میموندم.. ولی بعدش رفتم تیزهوشان و بشدت راضی بودم

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم
خیلی ممنون بابت راهنماییت عزیزم   حتما بهش میگم

قربونت عزیزم همینا رو بخاد انجام بده قبوله . اگ هم قبول نشد درخاست بررسی مجدد بزنین احتمال قبولیش میره بالا چون موقع ثبت نام دو سه نفر همیشه انصراف میدن به هر دلیلی . و مدیر مدرسه از بین اونایی که درخاست مجدد نوشتن مخصوصن باید تو اون درخاست بررسی مجدد خیلی ادبی و مودبانه درخواست کنی و مدیر مدرسه از بین اونا دو سه نفر و جایگزین میکنه

هیچ چیز دائمی نیست
قربونت عزیزم همینا رو بخاد انجام بده قبوله . اگ هم قبول نشد درخاست بررسی مجدد بزنین احتمال قبولیش می ...

حتما حالا که امتحان داده ایشالله قبول شه  

نشد هم درخواست مجدد میزنیم ممنون