2777
2789
عنوان

کیا سرگیجه دارن توخواب وبیداری

2940 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها من چند ماهه سرگیجه دارم بگیر نگیر داره دکتر مغز واعصاب رفتم گوش رفتم نتیجه نگرفتم یا دائمیه یاحمله ایه خسته شدم ولم نمیکنه سه تا بچه دارم کوچیکه روحیه ش داغونه میگه مامان حال تو کابوس منه خوب نمیشم به مرگ راضیم  هر راهی رفتم قرص دارو هرچی دکتراهم جواب درست نمیدن میگن اعصابه قرص اعصاب میخورم بیشتر سرم گیج میره کسی تا حالا همچین مشکلی داشته تو رو به خدا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فشار تو مغزت زیاده .

شوهر خاله منم همینجوریشد دکترا نمیفهمیدن تا رگای مغزش پاره شد .

تازه شانسش گرفته بود من بهش گفتم رفته بود زالو انداخته بود پشت گوشاش و حجامت کرده بود هنوز وگرنه مرگش حتمی بود خدای نکرده

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

اگه کم خونی و اهن خونت پایین هست که درستش کن وگرنه برو داروخانه قرص ویتامین ب۱ ۳۰۰ و ب۶ و منیزیوم بخر بخور خوب میشی انشالله چون مامانمم اینجوری شد یه بسته ب۶ دادم بهش و ب۱ هم اعصابش آروم شد هم سرگیجه خوب شد خودمن قرص اعصاب میخوردم که الان یکماه هست نمیخورم 

خیلی پیگیر درمانش شدیم .متخصصا گفتن درمان نداره فقط میشه کنترلش کرد .. بیماریشم صرع پارشیناله از افس ...

طبع مغزشو گرم کنیدخوب میشه . صرع و افسردگی از سردیه طبع مغز هست 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

من هم اینطوری بودم، گفتن از کم کاری تیروئید است و البته تیروییدم رو یکی از بهترین دکترهای شهرمون رفتم، گفت شدید نیست و خفیفه و با ورزش کردن مداوم خوب میشه. 

الان هم وقت هايي که غصه یا استرس و اضطراب و ناراحتی شدید داشته باشم، اینطوری میشم. 

مادرشوهرم من... سرگیجه های وحشتنااااک ک مثلن یه رب بیس دقیقه طول میکشه نمیتونیم دست بهش بزنیم تو خوا ...

منم همینطورم انقدر میترسم وسط خیابون اینطور بشم وقتایی که حمله نیست ریز ریزآزارم میده