سلام بچه ها من چند ماهه سرگیجه دارم بگیر نگیر داره دکتر مغز واعصاب رفتم گوش رفتم نتیجه نگرفتم یا دائمیه یاحمله ایه خسته شدم ولم نمیکنه سه تا بچه دارم کوچیکه روحیه ش داغونه میگه مامان حال تو کابوس منه خوب نمیشم به مرگ راضیم هر راهی رفتم قرص دارو هرچی دکتراهم جواب درست نمیدن میگن اعصابه قرص اعصاب میخورم بیشتر سرم گیج میره کسی تا حالا همچین مشکلی داشته تو رو به خدا راهنمایی کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادرشوهرم من... سرگیجه های وحشتنااااک ک مثلن یه رب بیس دقیقه طول میکشه نمیتونیم دست بهش بزنیم تو خواب تو توالت تو حمام وسط راه رفتن یهو حمله بهش دست میده
اگه کم خونی و اهن خونت پایین هست که درستش کن وگرنه برو داروخانه قرص ویتامین ب۱ ۳۰۰ و ب۶ و منیزیوم بخر بخور خوب میشی انشالله چون مامانمم اینجوری شد یه بسته ب۶ دادم بهش و ب۱ هم اعصابش آروم شد هم سرگیجه خوب شد خودمن قرص اعصاب میخوردم که الان یکماه هست نمیخورم
من هم اینطوری بودم، گفتن از کم کاری تیروئید است و البته تیروییدم رو یکی از بهترین دکترهای شهرمون رفتم، گفت شدید نیست و خفیفه و با ورزش کردن مداوم خوب میشه.
الان هم وقت هايي که غصه یا استرس و اضطراب و ناراحتی شدید داشته باشم، اینطوری میشم.