2777
2789
عنوان

باشگاه

141 بازدید | 17 پست

پسرمو میخواهم برا تابستون باشگاه ثبت نام کنم خودشم میخواهد بره اما شوهرم مخالفه میگه من رفتم و فضای باشگاه منفیه و برای پسر۱۶ ساله مناسب نیست  و توش شوخی ها و حرکات بعضی ها مناسب نیست و  تو این سن برای رشد هم مضره در صورتی که پسرم میگه اکثر دوستانش میرن و خود پسرمم اصلا اهل گرم گرفتن با بقیه و شوخی کردن  با بزرگتر از خودش نیست حالا میخواهم بدونم بنظرتون واقعا فضاش مناسب نیست؟ و باشگاه بزارم بره یا نه؟

من خانمم با مادرم میرم باشگاه هجده سالمه

با همسرتون بفرستیدش ،پدر پسری

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدنسازی واسه سنش خوب نیست ولی یه ورزشی مثل والیبال بسکتبال فکتبال و اینا عالیه و محیطشم بد نیست. هرچی بیشتر تو خونه باشه بعدا که بره تو جامعه بیشتر گول میخوره. بجاش مستقلش کنید اینچوری خیلی بهتره 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

همه باشگاه ها و رشته ها که اینطور  نیست  باید یه جلسه پدرش بره تو باشگاه بشینه نگاه کنه محیطش را ببینه    چندساله با باشگاه ها آشنایی داریم  همچین چیزی که میگی ندیدم 

💖عشقم خانواده ام💖
بدنسازی واسه سنش خوب نیست ولی یه ورزشی مثل والیبال بسکتبال فکتبال و اینا عالیه و محیطشم بد نیست. هرچ ...

درسته عزیزم ولی خودشم میگه میخواهد چند وقت برا   تناسب اندامش بره بعد بره والیبال چون الان اضافه وزن داره 

ب باشگاه خوب و گرون بفرستش ک خلوت باشه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
درسته عزیزم ولی خودشم میگه میخواهد چند وقت برا   تناسب اندامش بره بعد بره والیبال چون الان اضاف ...

واسه سنش خوب نیست صفحه‌ی رشدش بسته می‌شه. اینو بهش بگید که اگر بره دیگه ازنطر قدی رشدی نمی‌کنه 

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.