2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اونم فقط واسه رابطه که اعتیاد نمبشه.ولی خدایی نذار استفاده کنه.ارزشش رو نداره.برادر منم هنینطوری ...

من چ کاری ازم ساختس هرکاری بگید کردم میره یواشکی میخره.اگه همینجوری ک گفتم بخوره مشکل نداره؟

من چ کاری ازم ساختس هرکاری بگید کردم میره یواشکی میخره.اگه همینجوری ک گفتم بخوره مشکل نداره؟

ببین نمیخوام نگرانت کنم ولی غیر ممکنه دخاتیات،مواد مخدر،مشروب،انواع قرص ها همیشه مصرفشون ثابت باشن.اصلا ذات اینایی که گفتم به شکلی هستن که هر مقدارش فقط واسه یه دوره جواب گو هست.بعد یه دوره مقدار قبلی تاثیر نمیزاره رو بدن

ببین نمیخوام نگرانت کنم ولی غیر ممکنه دخاتیات،مواد مخدر،مشروب،انواع قرص ها همیشه مصرفشون ثابت باشن.ا ...

ب هر حال چ واسه رابطه چ همینجوری اعتیاد میاره و مخدره دیگه درسته ؟؟؟؟؟؟؟

من بچه کوچیک دارم دلم واسه اون میسوزه امشب صحبت کردم میگه کم کم استفاده میکنم بعد میزارم کنار نمیدون ...

غصه نخور.فقط تو مخش نرو و عصبانیش نکن که بغیر از رابطه هم مصرف کنه.فقط هر بار که اعصابش راحت بود بصورت درد ودل نرمش کن و نزار بهش پناه ببره  بخاطر یه رابطه طولانی.بقران وابستگیش دست کمی از مواد مخدر نداره