2777
2789

نمیتونه بگیره مثلا یه اقاپسرعادی راحت ارتباط عاشقونه با دختر خانم میگیره و از تکرار خسته نمیشه ولی یه اقاپسری که رشته سنگین مثل پزشکی میخونه چیزهای معمول و بدیهیات راضیش نمیکنه و ارتباط عادی یک اقاپسر و دختر براش خسته کننده و مسخره است دنبال درکی فراتر از این حرفا هستن و اکثر تنها یا با کسی در حد فهم خودشون هستن نوع نگاهشون به مسائل بخاطر حجم کتاب ها و اطلاعاتی که خوندن با ادم های غیر رشتشون فرق میکنه

آدم هارو هر طور ببینی خودت همونطوری هستی محبت نیرومندترین و قوی ترین سلاح است😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره بگی کسایی که تمرکز زیادی روی درس دارن...

بله چون تمام وقتشون رو صرف یادگیری اون کتاب و این کتاب کردن و از ارتباط با دیگران کم و بیش غافل موندن

ارتباط... احساس... درک 

براشون قابل هضم نیست یا یه پدیده عجیب میدونن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
قبول ندارم چون بهشون مشاوره میدم اتفاقا بعضیاشون خیلی وفادارن و فقط چهره واسشون مهمه اکثرا هیکل و با ...

وا یعنی فقط به تن اهمیت نسدن؟ اینجور عشق که پایدار نیست

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

نه این طرز فکرت اشتباهه ما دانشجوی پزشکی داریم راه و بی راه دنبال زنای مطلقه و ... هست که بتونه بهشون پا بده هرکسی در هر رشته و هر جایگاهی میتونه ذاتا خراب باشه ربطی با رشته نداره 

قبول ندارم چون بهشون مشاوره میدم اتفاقا بعضیاشون خیلی وفادارن و فقط چهره واسشون مهمه اکثرا هیکل و با ...

این چیزهایی که گفتی برای پسرهای عادی راضی کنندس نه پزشکی البته من منظورم اقاپسری که مدنظرمه رتبه دورقمی و فارغ از دانشگاه تهرانه

نه قبول ندارم .کتاب درسی میخونن دیکه مثل همه ی رشته ها .من فقط تو نی نی سایته که میبینم پزشکا رو اینقدر شاخ میبینن وگرنه فامیل ما پر از پزشکه و خودمم اون موقع که هنوز لیسانس نگرفته بودم خواستگار پزشک داشتم ولی برام مهم نبود رد کردم 

بهتره بگی کسایی که تمرکز زیادی روی درس دارن... بله چون تمام وقتشون رو صرف یادگیری اون کتاب و این کت ...

حرفتون کاملا اشتباست اتفاقا پزشک ها روزی هزار تا مریض جورواجور میبینن و اگر حتی ذات خجالتی هم داشته باشن بسیار اجتماعی و دنیا دیده بار میان

نه این طرز فکرت اشتباهه ما دانشجوی پزشکی داریم راه و بی راه دنبال زنای مطلقه و ... هست که بتونه بهشو ...

من پزشک دانشگاه تهران و رتبه های زیر صد منظورمه