نمیتونه بگیره مثلا یه اقاپسرعادی راحت ارتباط عاشقونه با دختر خانم میگیره و از تکرار خسته نمیشه ولی یه اقاپسری که رشته سنگین مثل پزشکی میخونه چیزهای معمول و بدیهیات راضیش نمیکنه و ارتباط عادی یک اقاپسر و دختر براش خسته کننده و مسخره است دنبال درکی فراتر از این حرفا هستن و اکثر تنها یا با کسی در حد فهم خودشون هستن نوع نگاهشون به مسائل بخاطر حجم کتاب ها و اطلاعاتی که خوندن با ادم های غیر رشتشون فرق میکنه
آدم هارو هر طور ببینی خودت همونطوری هستی محبت نیرومندترین و قوی ترین سلاح است😇
قبول ندارم چون بهشون مشاوره میدم اتفاقا بعضیاشون خیلی وفادارن و فقط چهره واسشون مهمه اکثرا هیکل و با ...
وا یعنی فقط به تن اهمیت نسدن؟ اینجور عشق که پایدار نیست
یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی دربارهات چهقدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ . امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم
نه این طرز فکرت اشتباهه ما دانشجوی پزشکی داریم راه و بی راه دنبال زنای مطلقه و ... هست که بتونه بهشون پا بده هرکسی در هر رشته و هر جایگاهی میتونه ذاتا خراب باشه ربطی با رشته نداره
نه قبول ندارم .کتاب درسی میخونن دیکه مثل همه ی رشته ها .من فقط تو نی نی سایته که میبینم پزشکا رو اینقدر شاخ میبینن وگرنه فامیل ما پر از پزشکه و خودمم اون موقع که هنوز لیسانس نگرفته بودم خواستگار پزشک داشتم ولی برام مهم نبود رد کردم