2821
2789
عنوان

ایا چشام ضعیفه

85 بازدید | 10 پست

فقط نورها رو تار میبینم مثلا ساعت گوشی...و ساعتهای تو مترو انگار عینک خیس داشته باشی نورها پخش بشه اونجوریم.....احساس میکنم یه نایلون خشک رو چشمم کشیده شده...

سرمم گیج میره ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یا قوز قرنیه خفیف داری یا آستیگمات چشات در هر دو صورت هر دوی اینا از ضعیف بودن چشم خطرناک ترن سریعا به دکتر مراجعه و دست دست نکن اگر تو همین وضعیت به دکتر مراجعه کنی باور کن خوب خوب میشی 

من خودم مبتلا به قوز قرنیه ام و اون اوایل همین حساسیت شدید به نور فقط داشتم و تو شب اذیت میشدم همه چیزو خوب میدیم و فقط نو و تار میدیدم پنج سال دکتر نرفتم دست دست کردم به حدی رسوندم که باید یکم دیگ پیوند قرنیه انجام میشد اما حالا با هزار زور و زحمت یکم قرنیه آمو تخت کردن و  خوب نشدم فقط. یه ذره کم بهتر شدم

پسر عسلم رهام مامان

من چشام کمی ضعیفه ولی همه چی رو تار میبینم ......حساسیت داره که موقه کار با گوشی و رایانه و تلویزیون عینک میزنم .....

ولی تاری یهویی همسرم مبتلا شد رفت دکتر چشمم آب مروارید آورده بود ...

در هر صورت فردا برو اورژانس چشم پزشکی ....خیالت راحت میشه 

۳۷

اگر ۳۷سالته احتمالش کمه که قوز قرنیه داشته باشی چون اگر این بیماری رو داشتی از سن ۱۸تا ۲۵سالگی در تو بروز میکرد الان دیگ نمی‌گیری احتمالا چشات آستیگمات با عینک اوکی میشه شاید مشکل عصبیه درهرصورت چشم  رو پیگیری کن

پسر عسلم رهام مامان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز