2777
2789
عنوان

جریان هک کردن شماره کارت چیه

177 بازدید | 33 پست

یه خانمی صبح تاپیک زد ک برا یکی پول واریز کرد طرفم راحت هکش کرد ازکارتش1400کشیدبالا،

اینجوری ک نمیشع من همیشه سفارشامو از اینستا و پیجا میدم یعنی دیگه برای هر کی پول واریز کنیم هک میشیم؟ با یه شماره کارت ساده 

یا ک از طریق کد ملی هک میکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به احتمال زیاد  دروغ گفته هک کاری هرکسی نیست

شوهرمن موقع خرید سکه از ی ربات هک شده ینی سکه خریده و بعد چن دقیقه فک کنم پیام رمز دوم میاد و ازحسابش ی تومن کم میشه بنظرتون راست میگ

ن بابا دیگه اونقدرم داغون نیست با شماره کارت ساده بشه هک کرد 

احتملا رمز دوم داده 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
شوهرمن موقع خرید سکه از ی ربات هک شده ینی سکه خریده و بعد چن دقیقه فک کنم پیام رمز دوم میاد و ازحساب ...

خخخخ  شوهر شما خیلی موزی هست دروغ داره میگه خانم محترم خود انانیمس هکراش در این حد نیستن که اینطوری هک کنن

پسری از جنس الماس کوه نور
شوهرمن موقع خرید سکه از ی ربات هک شده ینی سکه خریده و بعد چن دقیقه فک کنم پیام رمز دوم میاد و ازحساب ...

حالا طرف چرا ی تومن دزدیده اونک این همه تلاش کرده زیادتر میبرد 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خخخخ  شوهر شما خیلی موزی هست دروغ داره میگه خانم محترم خود انانیمس هکراش در این حد نیستن که این ...

آقای محترم سایت نا امن باشه کافیه تا هک شی هیچی هم نمیخواد بدی

سایت نا امن گوشی رو ویروسی می‌کنه و اطلاعات کارتت و رمز دوم رو برمیداره

الکی انگ دروغ به شوهر مردم نزنید

خخخخ  شوهر شما خیلی موزی هست دروغ داره میگه خانم محترم خود انانیمس هکراش در این حد نیستن که این ...

بنظرم راست میگه لابد با یه شماره کارتی واریز کرده ک رمز دوم داشته هک شده اینا راحت تر هک میشن