2777
2789
عنوان

شوهرم بی دلیل از من قهر کرده

577 بازدید | 31 پست

از دیشبه قهره 

الان رفتم پیشش گفتم کاری کردم که ازم ناراحتی . بخدا هیچ کاری نکردم . اصلا حرف نزد فقط گفت حال حوصلت رو ندارم خوشم نمیاد ازت . گریه کردم گفتم منو ببخش اگر کاری کردم ناراحتی .منو ببخش ‌ . منو پس زد گف برو اونور بهم دست نزن حوصلتو ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو کوچیک میکنی .شوهرمنم از دیشب قهره الکی رفته بعد زنگ زدم گفت دارم عرق میخورم .گفتم بخور تا پاره شی .منم با بچم رفتیم مغازه چیپس وماست موسیرگرفتم خیلی شیک اوردمخوردم .الانم میخام فیلم نگاه کنم .امشبم نمیاد .بع ...نداشتم 🥰🥰🤣🤣🤣

چرا خودتو کوچیک میکنی .شوهرمنم از دیشب قهره الکی رفته بعد زنگ زدم گفت دارم عرق میخورم .گفتم بخور تا ...

مال منم ۱۰ روزه قهره با اینکه مقصره منم ب ی ....گرفتم هر روز با پسرم میریم بیرون پارک فکر کرده تسلیمش میشم

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
بنظرم فقط یمدت میخاسته تنها باشه ، سریع واکنش نشون دادی میزاشتی یکم بگذره بعد اگ همینطوری میبود مطرح ...

اره . میفهمم چی میگی اما همسرم خیلی بی محلی میکنه . مثلا قبل مطرح . بهش دلستر بردم گفتم بخور خیلی خنکه . گفت برو اونور نمیخوام ببینمت. حالت تنفر

مال منم ۱۰ روزه قهره با اینکه مقصره منم ب ی ....گرفتم هر روز با پسرم میریم بیرون پارک فکر کرده تسلیم ...

جالب این جاست این قدر منت کشی کردم اشتباهاتشو به گردن نمیگیرع.بیخیال عزیزم مردا اگه در حال خیانت بگیری. میگن من نبودم .به جهنم که رفتن .بابا خوش بگذرونیم تنهایی حال میده .به تخممون🤣🤣🤣🤣🤣.

ما ادامهههه میدیمممم😍😍✨✨🥰