2777
2789
عنوان

طب هومئوپاتی

678 بازدید | 42 پست

خانما کسی بوده بیماری داشته باسه که برای درمانش از طب هومئوپاتی استفاده کرده باشه؟ 

اگه آره لطفا بیماری و میزان بهبودی و درصد رضایتتونو بگید ممنون میشم

پ. ن: طب هومئوپاتی طب سنتی المانی هست 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
فكر نكنم فايده داشته باشه واسه من و خواهرم جواب نداد

یکی بهم گفت براش جواب داد و دکترش هم تو کرج بوده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سلامتیمو مدیون این طب هستم عالیه عالی.هر سوالی داری بپرس در خدمتم .طولانی مدت جواب میده .حدود ۹ م ...

چه مشکلی داشتی شما عزیزم؟ 

من سلامتیمو مدیون این طب هستم عالیه عالی.هر سوالی داری بپرس در خدمتم .طولانی مدت جواب میده .حدود ۹ م ...

واقعا؟ 

من وز وز گوش دارم که خوب نمیشه 

اگه برم یعنی ممکنه خوب بشم؟

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
چه مشکلی داشتی شما عزیزم؟ 

سینوزیت شدید ۲۰ ساله ام درمان شد تنبلی تخمدانم خوب شد ریزش موهام صفر شد .اعصابم خیلی آرومتر شد حالم خیلی خوب شد .بعد خوب شدنم فهمیدم قبلا چقدر درد داشتم وبرام عادی شده بود  

سینوزیت شدید ۲۰ ساله ام درمان شد تنبلی تخمدانم خوب شد ریزش موهام صفر شد .اعصابم خیلی آرومتر شد حالم ...

پس برای اعصاب خوبه؟ بنظرتون برا بیش فعالی بچه ها مناسبه؟ بیشتر عدم توجه تمرکز

چون شما استفاده کردید قطعا اطلاعاتتون بیشتره

بله خوبه برای پسرم ۸ ماه استفاده کردم .

پسرتون چندساله است؟ 

بله خوبه برای پسرم ۸ ماه استفاده کردم .

اسم دکترش چی بود؟