2777
2789
عنوان

امشب حالم خیلی بده

272 بازدید | 13 پست

پسرم آزمون تیزهوشانشو خراب کرد. دو سال بود تابستون و زمستون، روز و شب مطالعه میکرد. تو آزمونهای شبیه ساز بهترین ترازها رو میاورد. منم کمکش میکردم، معمولا باهم درس میخوندیم. حالا آزمونشو خراب کرده. همه رویاهام نقش بر آب شد. همش تین نیست، مشکل اصلیم اینه که از وقتی آزمونشو خراب کرده خیلی گند اخلاق شده، کلا نمیشه باهاش حرف زد. فقط بی ادبی میکنه. هربار میخوام باهاش صحبت کنم دعوامون میشه، به ناچار باهاش قهر کردم. دو روزه قهریم. از اتاقش بیرون نمیاد. همونجا فقط تلویزیون میبینه. میترسم افسرده بشه

باهاش صحبت کنین بگین همه چی تیزهوشان نیست

اگه نشد ببرین پیش مشاور

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

الان نتایج اومده قبول نشده ؟

رفتارش طبیعیه به نظرم تو این سن و سال چون به نتیجه ی دلخواهش نرسیده عصبی و پرخاشگر شده 

شما فقط سعی کن دلداریش بدی بگو تو تلاشتو کردی زحمتتم کشیدی تهش تیزهوشان نشد مهم اون نتیجه ی کنکور هست حالا حتی میتونی مدارس غیرانتفاعی خوبم بری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نتایجش اومده مگه؟؟؟

اگه نیومده چرا استرس الکی بهش وارد میکنین بعدشم این فقط ی حسه مطمین باش نتایج بیاد حتما قبول میشه

اون همینجوری خودشم خ ناراحته شما باید بهش دلگرمی بدین بگین من تلاشاتو دیدم همین بسه مهم اینه تو تمام خودتو گذاشتی و چیزی برا این ارمون کم نذاشتی  هر چی شد شد شد غصه نخور و الان فقط استراحت کن 

گناه داره خودش بیشتر ازهمه ناراحته.واقعا همه اش که درس و تیزهوشان نیست...واقعا قهرکردنتون اشتباهه الان نیاز به محبت ودلگرمی شما داره.برو براش غدا یاچیزی ببر باهاش حرف بزن اشتی کنید

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

اول رو خودتون کار کنید. من و خواهر و داداشم تیزهوشان بودیم. الان شدیم ادمهای خسته با کلی مشکل روحی و روانی. تو مدرسه خوب درس بخونه کافیه و کاملا پیشنهاد می کنم بیخیال تیزهوشان بشید. مگه قراره اخرش چی بشه؟

جهت اطلاعتون بگم تو ازمونها عمدا بچه ها درصد پایین میزنن تا بقیه گول بخورن، یعنی تو ازمونهایی که برای کنکور میدادیم قشنگ این موضوع رو مطرح میکردن. 

به بچه فشار نیارید. شما از لحاظ روحی اروم باشید اونم کم کم اروم میشه.

نه نتایج نیومده، خودش میگه خراب کردم

خب پس هنوز امیدتو از دست نده احتمالش هست قبول بشه

مثل کنکور خیلی از بچه ها هستن میگن گند زدم ولی بعدش رتبه ی خوبی میارن 

تا زمان اومدن نتایج صبر کنید

الانم بهش بگو تا نتایج نیومده دیگه به هیچی فکر نکن و این چندوقت شما هم حرفی نزن دراین باره باهاش اگر چیزی گفت خودش فقط سعی کن دلداریش بدی ، چون اون الان نیاز به پشتیبانی شما داره فکر میکنه گند زده و از همه بدتر براش فکر میکنه شمارو نا امید کرده و نتونسته باعث خوشحالیتون بشه . 

سلام عزیزم. وقت بخیر...

شما که به نظر مادر دلسوزی هستین باید بدونید که واقعا همه چیز تیزهوشان نیست. تیزهوشان ساید سطحش یه مقدار بالا تر از باقی مدارس باشه اما نتیجه عالی رو کسی می گیره که خودش واقعااا تلاش کنه

خیلی از مدارس تیزهوشان هستن که با دولتی ها فرقی ندارن و خیلی از مدارس معمولی از تیزهوشان بهترن

اگر پسرتون کلاس ششمی بودن که باید بگم تیزهوشان واقعا براش مهم نیست

هدف از آزمون برای دانش آموزا بیشتر اینه که خودشونو امتحان کنن و اینکه پسر شما انقدر خوب درس خونده نشون میده که اراده خوبی داره