پدر شوهرم زنگ زد رو گوشیم جواب ندادم شوهرم جواب داد قبلش گفتم جواب نده راستش بچها دخترم مریض وقت نکردم خونه رو تمیز کنم جارو برقیم هم سوخت آشپزخونه هم کلیی ظرف نشسته داشتم .. پدرش گفت خونه این میخوایم بیایم پیشتون اونم حتی نگاه بمن نکرد گفت آره منم یکم بحث کردم از خونه زدم بیرون بهم گفت میان خونه پسرشون گفتم باشه با پسرشون تنهاشون میزارم .....چرا مردا عقل ندارن خداااااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوستان بیاید از حالا از خودمون فرهنگ سازی کنیم ک ممکن خونه هرکسی کثیف باشه و بهم ریخته دلیل بر شلختگی طرف نیست تا ی نفر اومد از کثیفی کسی بگه مشتاقانه گوش ندیم و نگیم وای من چقدر تمیز میکنم و فلا واسه همههههه پیش میاد خونه نامرتب مخصوصا بچه مریض میزاشتی میدیدن و دلیلشم بچه مریضت بود الانم بقول دوستان میوه بگیر برو خونه بگو میوه نداشتیم منم خ حالم بد بود گفتم برم من بخرم ی بادی ب کلمم بخوره