الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😂😂😂 الهی شکرررر زن داداش من عشقههه یه خواهر واقعییییی و به تمام معناست🥺
والا برای این جور عروس ها هرکار بکنی کمه! نه مثل عروس ما. موقع دیدن جهیزیه اش بهش زنگ زدم اگه کاری داره بیام اگه نه مامان خودشون تنها میان، گفت نه کاری ندارم هرطور راحتی بعد از مامانم شنیدم گفته من دارم تو زندگیش دخالت میکنم. خوبه جلو مامانم زنگش زدم و گفتم نمیام. وگرنه چه دروغ هایی سر هم میکرد
آره واقعا. مامان بابام عاشقشن. از من و داداشم بیشتر دوسش دارن😂 یا خدا 🤦🏻♀️ خیلی سخته زندگی ب ...
خدا خیرش بده والا اگه دوستش نداشتن جای تعجب بود!
نمیدونی مامانم کلی حرف بهش گفته بود که جلو خودم زنگت زده انقدر به فکرت هست میگه دست خالی نیام خونه نو عروس بعد تو میگی دخالت میکنه! تو زندگی که تازه میخواد شکل بگیره! با کلی گریه و معذرت خواهی اومد خونمون چون مامانم گفت من و دخترم نمیاییم تو عروسیت. کلی زار زد من منظوری نداشتم و مگه میشه عروسی داداشت نیای گفتم آره ! مگه نمیگی من دارم دخالت میکنم باشه عروسیت نمیام. نمیدونی سه سال عروسمون هست هر روز خدا برام دردسر و دروغ درست میکنه. مامانم میگه حسوده !
آره مامانم میگه من دخترم میشناسم. کرونا گرفت یک هفته مدام میومد خونه ما، ما هم که نمیدونستیم کرونا داره یه سرفه هایی میزد، میگفتیم طبیعی نیست؟ میگفت نه چیزی نیست. مامانم از این خانم کرونا گرفت رفتن بیمارستان بستری شدن این خانم تلپ شد تو خونه ما که من بزرگ تونم! اون موقع باردار هم بود چهار ماهش بود مامانم از بیمارستان جوش این دختر میخورد که باردار هست کرونا گرفته مواظب باشه، چه میدونم استراحت کنه. داداشم اومد خونه زنش گزاشت پیش من همون شب اولی که مامانم بستری بود و قرار بود برم بالا سرشون بمونم گفت مراقب زنم باش من برم پیش مامان گفتم تو رو بخش زنان نمیزارن بمونی بعدشم من از زنت مراقبت کنم؟ از کی بیغیرت شدی؟ . از کسی که مامانم راهی بیمارستان کرده مراقبت کنم؟ این که از همه ما سالم تره! از همون روز این دوتا باهام بد رفتاری میکنن . تو روم نگاه نمیکنن کلی پشتم دروغ گفتن و بد جلوه دادن. تنها کسی که پشتم هست مامانم هست. نمیدونم با این دلقک خانم چه کار کنم که حداقل دست از سرم بردار. تو این سه سال دو بار خونه اش رفتم.