2777
2789
عنوان

چقد به خودتون میرسین؟

593 بازدید | 53 پست

چیا به پوستتون میزنید؟

برای موهاتون چه محصولاتی استفاده میکنید؟

هرچندوقت یکبار لباس میخرید؟

چه ادکلن هایی استفاده میکنید؟

بیاید بگید لطفا؛ ازهمدیگه یاد بگیریم ک چطور شیک باشیم.

اگ خیلی بخودتون میرسید؛پس اندازم میتونید بکنید؟

خیلی تنبلم بدم میاد از خودم😭

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تصمیم گرفتم جدیدا خیلی  بیشتر به خودم برسم رفتم دوتا دندونمو درست کردم هزبنشون زباد بود حالا تا اخر ماه نباید هیچ خرج اضافه ای کنم😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

همه اینا پووول میخواد وحوصله من هیچ کدومش رو فعلا ندارم شما اگه پول داری بگو تا راهنماییت کنم

شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱

پوست لوسیون اسکراب اب رسان صد افتاب  تونر

مو اسکراب پوست سر شامپو تقویت مو و صد ریزش روغن ارگان و بادوم تلخ و قبل محصولات حرارتی سرم دو فاز 

فقط بادی اسپلش میزنم

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)

براي پوستم سعي ميكنم روتين داشتع باشمميسلار واتر ژل شستشو و تونر و ضد افتاب 

خريد لباس هم هر موقع چيز قشنگي ببينم ميخرم يكم ولخرجم

ناخن دست و پا هم هميشه اهميت ميدم

هر چند ماه پاهامو پديكور درماني ميكنم

مناسبتي باشه مژه ميذارم

موهامم كراتينه كردم

من خیلی به حموم رفتن اهمیت میدم خانوادم بهم میگن مرغابی😁 به نظرم یه خانوم متشخص همیشه باید موهای تمیز و براق داشته باشه و تمیزی دندون هم خیلی برام مهمه یه لبخند زیبا

من روتین پوستی دارم میس لار و ژل شستشو و آبرسان و ونرم کننده برای موهامو سرم مو و لباس چندماه یکبار میخرم چندتا پس انداز هم همه چی دست شوهرمه من پس انداز میکنم اون میگیره خرج می‌کنه البته هرچی هم بخوام میخره