کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130 "بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمیدیم که بفهمیم؛ گوش میدیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته... مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه اینا پووول میخواد وحوصله من هیچ کدومش رو فعلا ندارم شما اگه پول داری بگو تا راهنماییت کنم
شاملو میگه و عشق اگر با همین روزمرگی های زندگی عشق بماند🙃، عشق است 💞. وگرنه هفته اول که هر پفیوزی عاشقه . ))))) . دلت را بتکان 🙃اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین🌎بگذار همانجا بماند .🍁🍁فقط از لابلای اشتباهاتت، یک تجربه را بیرون بکش☘قاب کن...وبزن روی دیوار دلت 🧡🧡اشتباه کردن اشتباه نیست؛ در اشتباه ماندن اشتباه است .🌼🌼لطفا اگه قرار هست بگی به تو چه و به ماچه در تاپیکام شرکت نکن 😇اگر مخالف نظرم هستی ریپ نزن 🌱
من خیلی به حموم رفتن اهمیت میدم خانوادم بهم میگن مرغابی😁 به نظرم یه خانوم متشخص همیشه باید موهای تمیز و براق داشته باشه و تمیزی دندون هم خیلی برام مهمه یه لبخند زیبا
من روتین پوستی دارم میس لار و ژل شستشو و آبرسان و ونرم کننده برای موهامو سرم مو و لباس چندماه یکبار میخرم چندتا پس انداز هم همه چی دست شوهرمه من پس انداز میکنم اون میگیره خرج میکنه البته هرچی هم بخوام میخره