2777
2789
عنوان

چقد به خودتون میرسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 53 پست
ماسک مو ویتامینه ست. تقویت کننده

فقط برای موهای دکلره و رنگ شده است؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمت ماسک مو چقده وکاراییش چیه

بستگی داره به برندش خب.

من اینو ۱۱۰ تومن خریدم اگه اشتباه نکنم.

تقویت کننده مو هست‌. برای بعد از استحمام 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

فقط برای موهای دکلره و رنگ شده است؟ 

نه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

هرروز میری حموم؟من یروز در میون میرم

هر روز میرم ی روز درمیون موهامو با شامپو و روز بعد فقط اب میشورم ک چربیای لازمه کف سرم نره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اب برنج چ مدته استفاده میکنی تاثیری داشته؟نحوه استفاده

آب برنج از پارسال 

موهام می‌ریخت 

در هفته یک بار استفاده میکنم 

برنج واسه ناهار میخوای بذاری  اون بذار سر گاز بدون نمک و روغن بذار بجوشه آبش جوشید غلیظ حالت تر شد ی لیوان برمیدارم  

وقتی رفتی حموم موهات با شامپو بشور بعد آبکشی کن آب برنج بزن کف سرت بیست دقیقه بمونه کف سرت باهاش ماساژ بده 

بعد بشور

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم
عوارض ندارع سرخود بخورم؟

نه ویتامین ب ۱۲ و زینکه فقط. چون اصولا رژیم غذایی ما سالم و مطلوب نیست به این مواد نیاز داریم. چون به اندازه دریافتش نمیکنیم

باعث نرمی مو هم میشه

آره. یه خرده به حالت دهی هم کمک می‌کنه.

شامپو کافئین سریتا؟ریزشتو بهتر کرده؟

چندتا محصول مختلف مثل هیرویت و بیوتین و شامپو با هم دارم استفاده میکنم همش در کنار هم موثر بوده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
آب برنج از پارسال  موهام می‌ریخت  در هفته یک بار استفاده میکنم  برنج واسه ناهار می ...

مرسی عزیزم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی