2777
2789
عنوان

حتی باورش سخته برام

299 بازدید | 16 پست

دوست داشتیم همو ...از وقتی سرباز بود و من کارمند پاش صبر کردم ...براش تو بهترین جایگاه شغل پیدا کردم ...با رئیس یک مجتمع اشناش کردم ...با افسردگیش کنارش موندم ...با اینکه خانوادش مخالفت کردن تنهاش نزاشتم ...وقتی مامانش بیمار بود ارومش کردم ... وقتی همه گفتن از پسش برنمیای من پشتش بودم چطوری بخاطر اختلاف خانوادش با ازدواجمون اینقدر راحت دل برید چرا نجنگید ؟؟؟ من که با شرایط بحرانی جلو خانوادم وایسادم گفتم میخوام براش صبر کنم چرا نجنگید .چرا ؟؟ نکنه من بد بودم واقعا؟؟؟؟نکنه من نتونستم نگهش دارم ...

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیاقتتتت نداشت هووووففف حرصم گرفت

تاپیک آخرمو گزارش میزنین

فکر کنم وقت رفتن من رسیده وقتشه تا با این کاربری خداحافظی کنم. این کاربری رو خیلی دوست دارم خیلی از دردامو گفتم و ممکنه شناسایی شم که اگه شناسایی شم بیچاره میشم خیلی سخته دل کندن از این کاربری ولی ناچارم امروز ۱۴۰۲/۶/۶ از این کاربری خداحافظی کنم شاید دیگه نتونم برگردم چون شماره ی قابل اطمینانی ندارم و همه رو استفاده کردم و نمیخوام به کاربری های گذشتم برگردم چون خاطرات خوبی ازشون ندارم  لطفا اگه توی تاپیک های من امدین یا پست هامو دیدین یه صلوات برای ارامشم بفرستین لطفا دعا کنید حداقل کنکورم رو خوب بدم شاید تسکین بعضی از درد هام شه 

در واقع فقط بخاطر اینکه انقد براش جنگیدی و هر چیزی رو براش فراهم کردی گذاشته رفته

زن باید دست نیافتنی باشه و آقا بخاطرش خودشو  بزنه ب در و دیوار

معمولا وقتی آقایونی ک لایق نیستن  با ی زن زیبا یا خیلی مهربون آشنا میشن فک می کنن میتونن از اون بهترش رو هم پیدا کنن 

متاسفم ک قدر شناس نبوده ....

حیف عمری ک ب پای هر کسی هدر برود....

زنده باشید ...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

اشتباهت همین بود که انقدر درستش کردی که فکر کرد خودش برده برا همین گفته لیاقت من بیشتر از ایناس برا شما صبر ارزو میکنم 

و برای کسایی که این کامنتمو میخونن باید بگم هیچ مردی ارزش جنگیدن ندارع اگه نصف این انرژی رو روی خودتون بزارین یه فرد صد در صد موفق تری خواهید شد و بقیه بهتون التماس میکنن

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
اشتباهت همین بود که انقدر درستش کردی که فکر کرد خودش برده برا همین گفته لیاقت من بیشتر از ایناس برا ...

موفق تر ؟؟ من مدیر مالی کارخونم ..هعی خواهر 

موفق تر ؟؟ من مدیر مالی کارخونم ..هعی خواهر 

این انرژی که شما به پای اون گذاشتی رو خودت میزاشتی کارخونه دار میشدی والا😕😕 

الانم یه مدت گریه میکنی بعدش حالت بهتر میشه باید این دوران سوگ رو بگذرونی

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
در واقع فقط بخاطر اینکه انقد براش جنگیدی و هر چیزی رو براش فراهم کردی گذاشته رفته زن باید دست نی ...

فکر میکردم لیاقتشو داره   برگشت بهم گفت نمیخوام زن بگیرم باعث جدایی من از خانوادم بشه  

این انرژی که شما به پای اون گذاشتی رو خودت میزاشتی کارخونه دار میشدی والا😕😕  الانم یه مدت گر ...

گریه ..کدوم گریه عزیزم ....من فقط ناراحتم بخاطر هزار و یکبار که پدرم گفت لایقت نیست و من صبر کردم ...