2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی هم تونسته با جوشهاش کنار بیاد یا حداقل کنترلشون کنه ؟🥺

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )

صبح ها یک ساعت ورزشکن..

روزی هست لیوان آب 

برنج فقط ظهر ها یک روز در میون 

شیرینی و قند مصنوعی رو حذف کن..

میوه و سبزیجات بیشتر مصرف کن..

سرخ کردنی هم کم کن..میتونی کلن روغن رو روغن کنجد یا روغن زیتون استفاده کنی

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
جوشهات هورمونیه؟؟

آره ، دیگه خسته شدم واقعا از زندگی و این بیماری

هَمه دونِن مِن مال ، مُنو تو لیو یَکیم                       جورِ فرهاد و شیرین  جورِ مِینا و لَچَکیم                        مِنِ شوگارِ دلم  تو مَهِ ناز مُنی بیت آواز مُنی گوگ تارازِ مُنی                                                                        بده دستاتو به دستام عزیزم  تا سی تو بمیرم       (تو حَقِ من از تمام این دنیایی و من حقمو میخوام )