2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مبارکه🤩داروخاصی استفاده کردین؟چن وقته اقدامی؟علائم چی داشتی🥺

مرسی عزیزم همین الان رفتم آزمایش دادم دوساعت دیگه جوابش میاد ماه اول اقدام هستم ۵ روز مونده به پری کم کاری تیروئید دارم قرص مدروکسی پروژسترون و اسپیرونولاکتون استفاده میکنم

مرسی عزیزم همین الان رفتم آزمایش دادم دوساعت دیگه جوابش میاد ماه اول اقدام هستم ۵ روز مونده به پری ک ...

سلام اسپیرونولاکتون واسه چی میخوردی. من اینو واسه جوش صورت میخوردم دکتر بهم داد. بعد ناخواسته باردار شدم و بعد مدتی سقط شد دکتر بهم گفت اسپیرونولاکتون چرا خوردی نباید میخوردی رو جنین تاثیر میگذاره😳🥺

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

عه جدی بهم گفت تنبلی داری واسه همون داد 

دیگه نخور عزیزم من نفهم نمیدونستم بعد دکتر زنان بهم گفت نباید میخوردی دکتر پوست بهم داده بود.منم ندونستم حرف کدومشون درست بوده.

ان شا الله بارداری خوبی داشته باشی 

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...